Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Bayrama özel saç traşı önerisi

Dengelesin demek istedi sanırsam. Komple 3'e vur geç hocam 😁. Keko traşı önermek istemiyorum ama seviyorsan yaptır. Yapan herkes öyle diye bir kaide yok.
  2. SemihÖzdoğdu

Deri ceketteki bu leke nasıl geçer?

İşe yaramayabilir ama bi deneyin isterseniz hocam. Bir bez alıp nemli şekile getirin, ütünüz var ise bezi oraya koyup 25 30 saniye üstünde gezdirin. Benim pantolonumda da benzer bir leke vardı ancak bu kadar büyük değildi ve yağ lekesi idi.Düzelmişti.
  3. SemihÖzdoğdu

Konsere giderken ne giyilir

Konsere gidiyorsun, iş görüşmesine değil hocam. Bunu sormaya bile gerek duymaman gerek aslında .Her neyse bence de sweat + pantalon veya eşofman giyebilirsin. Veya old school tarzı tshirt + ceket altına da bol veya nasıl seviyorsan pantalon. Takıl işte kafana göre nasıl rahat ediceksen öyle giyin.
  4. SemihÖzdoğdu

Görseldeki Vans ayakkabı orijinal mi?

Orjinal gibi duruyor. Vanslarda bu dikiş bozukluğu var diye biliyorum ama emin değilim. Arkadaşımın ayakkabısı da aynı şekilde dikişler ip gibi değil.
  5. SemihÖzdoğdu

hızlı eskiyen ayakkabılardan bıktım.Günlük kullanımda iş ayakkabısı kullanılırmı

Hocam yaklaşmayın derim. Sadece görüntü için de değil ayağınıza yazıktır. Saatlerce çıkmayacak her adım attığınızda o ağırlığı kaldırmaya ayak mı dayanır. Spor falan dinlemez bu iş bence. Görüntü olayı da cabası. Eskitip eskitip giymek daha mantıklı bence.
  6. SemihÖzdoğdu

Bu Ayakkabıyı nasıl bulabilirim veya alabilirim?

https://www.fashfed.com/urun/adidas-ozweego-unisex-beyaz-sneaker-ee6464/?integration_renk=-&integration_beden=42 Dostum rengini bu istememişsin ancak belki yardımcı olur diye atayım dedim. İndirim koduyla 1733 Tl oluyor.
  7. SemihÖzdoğdu

75TL ye ayakkabı önerisi

Hocam yakınınızda ki çarşıya falan gidip sorun diyecektim'te 45 numara giyiyorsanız biraz zor açıkcası. https://ty.gl/anjutd385m Böyle bir şey buldum 44 numarası var belki işinize yarar.
Top Bottom