Neler Yeni

hızlı eskiyen ayakkabılardan bıktım.Günlük kullanımda iş ayakkabısı kullanılırmı

.RBO.

80+ Silver
hocam bunlar daha uzun ömürlü fakat iş için tasarlanıyorlar günlük kullanıma uygun değil güzel de durmuyor millet garip garip bakar ama siz bilirsiniz
Çakma air jordan giymekten iyidir de çokta kötü durmuyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

alma çok ağır
Benim ayağım büyük olduğu için 47 numara çoğu ayakkabım normalden ağır oluyor ama bilemedim denemek lazım

Reindi

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ayağım büyük olduğu için 47 numara çoğu ayakkabım normalden ağır oluyor ama bilemedim denemek lazım
bi gün giydim 2. gün kalkamadım giyme

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
çok kötü değilde ben stajdayken giyiyordum direk belli oluyor ve kötü durur normal kıyafetler ile tabi herkesin zevki farklı

Qbört

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
1 kilodan fazla bir ağırlık ayağında olacak çok konforludur hemen almalısın(!)

OnurCiftci26

80+ Bronze
Markaların ayakkabıları kalitesiz hızlı eskiyen sağlam olmayan pahalı ayakkabılar yapmasından bıktım ve şunu düşündüm benim 6 sene önce aldığım her sene tepine tepine okula gittiğim o zaman 30 TL olan dağ çantası beni halen liseye götürebilecek kondisyonda ise babamın yıllar önce askerde kullandığı 22 yıllık palto beni halen soğuktan koruyor ve saphasağlam halde ise ben neden halen kalitesiz normal halka sunulan malları kullanıyorum sonra aklıma evimin yakınlarında fabrikası olan yds markası geldi ve iş ayakkabıları üğretiyordu üstelik çoğu modeli ucuzdu kaymaz,çelik burun ve tabana sahiplerdi statik olma şok emme rahat nefes alıp verme özelliklerine sahiptiler. Sizce bu ayakkabılar günlük olarak okula gitme vs olarak kullanılırmı

Bu ayakkabıları dışarıda kıyafetlerle kombinleyemezsin. Ayrıca çirkin duruyor. Boşa atılan bir para olur.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Fakirmi akıllımı benim 6 sene önce 30 TL ye aldığım dağ çantası halen mükkemmel kondisyonda olmasına rağmen arkadaşımın çok paralar verdiği adidas çantası yanımda iken yırtılmıştı
Vallahi durumlara çok yazık gencecik insanın düştüğü duruma bak aşırı üzülüyorum bu durumlara.Babasının çoğu şeye parasının yetmeyeceğini anlayıp,onu zorlamamak için iş ayakkabısı ile okula gitmeyi düşünüyor.Bu gençlerin hakkını gerçekten ödiyemezler.Gerçekten okurken dalga geçiyor zannettim ama gelen cevapları okuduktan sonra ciddi olduğunu anladım.Çok yazık.

.RBO.

80+ Silver
Vallahi durumlara çok yazık gencecik insanın düştüğü duruma bak aşırı üzülüyorum bu durumlara.Babasının çoğu şeye parasının yetmeyeceğini anlayıp,onu zorlamamak için iş ayakkabısı ile okula gitmeyi düşünüyor.Bu gençlerin hakkını gerçekten ödiyemezler.Gerçekten okurken dalga geçiyor zannettim ama gelen cevapları okuduktan sonra ciddi olduğunu anladım.Çok yazık.
Bu gün ayakkabı bakmaya gittim uzun süre kullanmak ve daha zor kirlendiği için gri ayakkabı bakıyordum ayakkabı numaram 47 olduğu için kalitesiz olan ayakkabılar bana olmadı orta kalite marka ayakkabılar da 600 tl den başlıyordu (tr üğretimi) almadan döndüm sonra aklıma yazdıklarım geldi uzun süre kullanılacak ürün e para vermek en iyisidir. Önceden 50tl lik ayakkabılar oluyordu onları alır giyerdik yılda 2 tane şimdi onlarda yok bu sistem çok kötü yerlere gidiyor şu üğretim kolaylığında insanlar kaliteli ürünler bulamıyor 😶

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Hocam yaklaşmayın derim. Sadece görüntü için de değil ayağınıza yazıktır. Saatlerce çıkmayacak her adım attığınızda o ağırlığı kaldırmaya ayak mı dayanır. Spor falan dinlemez bu iş bence. Görüntü olayı da cabası. Eskitip eskitip giymek daha mantıklı bence.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
ağır diye biliyorum

.RBO.

80+ Silver
Hocam yaklaşmayın derim. Sadece görüntü için de değil ayağınıza yazıktır. Saatlerce çıkmayacak her adım attığınızda o ağırlığı kaldırmaya ayak mı dayanır. Spor falan dinlemez bu iş bence. Görüntü olayı da cabası. Eskitip eskitip giymek daha mantıklı bence.
Ben uarın mağzasına gidip bakacağım evime yakın zaten konuya yazan herkeze çok teşekkür ederim

Top Bottom