Neler Yeni

hızlı eskiyen ayakkabılardan bıktım.Günlük kullanımda iş ayakkabısı kullanılırmı

.RBO.

80+ Silver
Bende var mükemmel ayakkabı. Önü çelik olması lazım. Bendeki çelikli.
Kompozit olanda var o daha ucuz herhalde ama çelik olan daha havalı 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben işte kullanıyorum terletiyor çok sıcak tutuyor ya
Ben ankarada yaşıyorum okul zaten kışın oluyor okula asker paltosu buldum onu ile gidiyorum sen öyle düşün 😬 birde benim ayağım büyük ısı dağalımı yüksek ve kasasıda büyük olacağından havalandırmada büyük olur pc mantığı çok. Sorun çekmem herhalde yazın da dechatlon fp ayakkabı devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Recep Karataş

.RBO.

80+ Silver

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
500 gram 42 no için geçerli. 47 no 600-650 gram olur tahminimce. Ayrıca çelik buruna ayak alışana kadar çok fena ağrı çekeceksin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
600tl ve 44 e kadar var o.O2 kim bilir ne zaman 200 e aldın büyük numaralarda ucuza kaliteli ayakkabı bulmak zor ben 46-47 giyiyorum ucuza bulmak zor
Ayakkabı çok ağır kullandım ve ayağı aşırı derece terletiyor kapalı güneş almayan ortamda ayağım sırılsıklam olmadın diye dışında tutuyorum. Bir de hiç estetik durmuyor hocam mesela ben bundan spor ayakkabıya geçince ayağım rahatlamış olara hissediyorum ağırlık çok gibi gelmez ama sorun yaratı eğer normalde koşu ayakkabısı filan kullanıyorsan. Bir de parsların fiyatı daha uygun genel olarak kalite farkı da yoktur varsa bile çok azdır

.RBO.

80+ Silver
500 gram 42 no için geçerli. 47 no 600-650 gram olur tahminimce. Ayrıca çelik buruna ayak alışana kadar çok fena ağrı çekeceksin.
Toplam 2 ayakkabının ağarlığı tahminimce çünkü sitesinde normal bir şehir ayakkabısının agarlığına 800gr yazmışlar

Top Bottom