Hocam bunun kaliteyle falan ilgisi yok ülkenin hali çok kötü durumda.Amerikada 1.5 günlük çalışmaya alabileceğin ayakkabılar ülkemizde 3000 - 5000 TL bandında satılıyor ülkenin durumu kötü hocam kaliteyle falan alakası yok bunun.Sen kendi ülkende 1 ay çalışarak o ayakkabıları alabiliyorsun.Diğer ülkelerde 1.5 en fazla 3 günlük çalışmayla o ayakkabıları alıyorlar.Bu durumların düzelmesi dileğiyle artık başka diyecek birşeyimiz yok.Ayakkabı hakkında da yorumumu yapayım diğer cevap yazan arkadaşlarla aynı düşünüyorum.Bilen kişiler bunun iş ayakkabısı olduğunu anlar.Bilmeyen insan bile anlar çünkü artık tüm iş yerlerinde kullanılıyor o ayakkabılar.Yani hocam yine çakma üretimlere kaymak zorundasın.O ayakkabı günlük giyilecek için değil.Adı üstünde iş ayakkabısı.Önermem hocam bu ayakkabıyı günlük ayakkabılar daha iyi olacaktır sizin için.Bu gün ayakkabı bakmaya gittim uzun süre kullanmak ve daha zor kirlendiği için gri ayakkabı bakıyordum ayakkabı numaram 47 olduğu için kalitesiz olan ayakkabılar bana olmadı orta kalite marka ayakkabılar da 600 TL den başlıyordu (tr üğretimi) almadan döndüm sonra aklıma yazdıklarım geldi uzun süre kullanılacak ürün e para vermek en iyisidir. Önceden 50tl lik ayakkabılar oluyordu onları alır giyerdik yılda 2 tane şimdi onlarda yok bu sistem çok kötü yerlere gidiyor şu üğretim kolaylığında insanlar kaliteli ürünler bulamıyor