Neler Yeni

hızlı eskiyen ayakkabılardan bıktım.Günlük kullanımda iş ayakkabısı kullanılırmı

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Bu gün ayakkabı bakmaya gittim uzun süre kullanmak ve daha zor kirlendiği için gri ayakkabı bakıyordum ayakkabı numaram 47 olduğu için kalitesiz olan ayakkabılar bana olmadı orta kalite marka ayakkabılar da 600 TL den başlıyordu (tr üğretimi) almadan döndüm sonra aklıma yazdıklarım geldi uzun süre kullanılacak ürün e para vermek en iyisidir. Önceden 50tl lik ayakkabılar oluyordu onları alır giyerdik yılda 2 tane şimdi onlarda yok bu sistem çok kötü yerlere gidiyor şu üğretim kolaylığında insanlar kaliteli ürünler bulamıyor 😶
Hocam bunun kaliteyle falan ilgisi yok ülkenin hali çok kötü durumda.Amerikada 1.5 günlük çalışmaya alabileceğin ayakkabılar ülkemizde 3000 - 5000 TL bandında satılıyor ülkenin durumu kötü hocam kaliteyle falan alakası yok bunun.Sen kendi ülkende 1 ay çalışarak o ayakkabıları alabiliyorsun.Diğer ülkelerde 1.5 en fazla 3 günlük çalışmayla o ayakkabıları alıyorlar.Bu durumların düzelmesi dileğiyle artık başka diyecek birşeyimiz yok.Ayakkabı hakkında da yorumumu yapayım diğer cevap yazan arkadaşlarla aynı düşünüyorum.Bilen kişiler bunun iş ayakkabısı olduğunu anlar.Bilmeyen insan bile anlar çünkü artık tüm iş yerlerinde kullanılıyor o ayakkabılar.Yani hocam yine çakma üretimlere kaymak zorundasın.O ayakkabı günlük giyilecek için değil.Adı üstünde iş ayakkabısı.Önermem hocam bu ayakkabıyı günlük ayakkabılar daha iyi olacaktır sizin için.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Satürn
hocam bunlar daha uzun ömürlü fakat iş için tasarlanıyorlar günlük kullanıma uygun değil güzel de durmuyor millet garip garip bakar ama siz bilirsiniz
Millet nesine garip baksın isterse çıplak ayak dolaşsın onların ne haddine günlük kullanımda hiçbir şey olmaz bunlara

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Satürn

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
havalandırması sıkıntılı ayağını çok sıcak tutar terletir 4-5 ay sonra kokutmaya başlar çorapları

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Kontfire

80+ Silver
Daha yeni çıkardım ayağımdan, çok ağır değil, sadece spor ayakkabiya göre ağır hissediyorsun. Çelik sadece burun kısmında zaten. Her tarafı hava alıyor ayağın öyle hemen terlemez bilip bilmeden herkes yazmış. Tabanı yumuşak oluyor çoğunun hatta 1500 TL olan bir modeli vardı tabanı spor ayakkabılardan daha rahatti. Yanmaz, kaymaz, ucu ezilmez mis gibi 😄

.RBO.

80+ Silver
Daha yeni çıkardım ayağımdan, çok ağır değil, sadece spor ayakkabiya göre ağır hissediyorsun. Çelik sadece burun kısmında zaten. Her tarafı hava alıyor ayağın öyle hemen terlemez bilip bilmeden herkes yazmış. Tabanı yumuşak oluyor çoğunun hatta 1500 TL olan bir modeli vardı tabanı spor ayakkabılardan daha rahatti. Yanmaz, kaymaz, ucu ezilmez mis gibi 😄
Yds fabrikası yakınımda fabrika satış noktası da var ucuza güzel birşeyler alırım herhalde yorumun için tesekkür ederim

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
ben işte kullanıyorum terletiyor çok sıcak tutuyor ya

Top Bottom