Arama sonuçları: *

1. S

Kalıplı gösteren Polo Yaka tavsiyesi

6 bin tl lik tişörtü almak istemenle bu söylediğin sözler o kadar tutarsız ki. Ayrıca ben iş adamlarına yada holding toplantılarına katılanlara bir şey demedim o insanlar zaten bu foruma gelip ne giysem diye sormazlar. Ben sadece bu kadar parayı (çok zengin bile olsan) ***** bir tişörte vermek...
  2. S

Marka giymek enayilik değil ama absürt fiyat vermek enayiliktir. Sırf ortamda sana 6 bin liralık tişörtün var diye saygı duyuluyorsa o saygı sana değil üstündeki tişörtedir.
  3. S

İyi mal kendini amblemle değil duruşuyla gösterir zaten. Muhtemelen 300 400 liralık tişört kalitesinde olan bir tişörte 6 bin lira verirsen o amblem seni kaliteli olarak değil kusura bakma enayi olarak gösterir.
  4. S

Altınyıldız markasına bir bak hem kalıpları güzel hem kaliteli hemde orasında burasında kocaman amblemler yok. 6bin tl ver kocaman amblem olsun. Gerçi 6bin buna vermekte saçma.
  5. S

Kinetix marka ayakkabı kullananlar

Kinetix i 2 kere aldım ilkinde model kötüdür deyip başka model almıştım ama 2 ayakkabıda ceset gibi kokutuyordu ve hemen arkaları vurmaya başladı. Hummel markaya bakabilirsin özellikle morhipo da ucuza bukunabiliyor.
Top Bottom