Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Takım elbise için mağaza önerisi

Hayırlı olsun. Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah.
  2. SorryImSoBussy

Geçen ctesi büyük beden takım(, gömlek, kravat, kemer, yelek, pantolon, ceket) 5k ya aldım. Ayakkabı 2k battal numara. Gayet iyiydi. Normal fiyatlar ama ilk söylenen çok oluyor. Çingene ol düşür. Takımı 7k dan, ayakkabıyı 3.8k dan düşürdüm. Hepsi nakit bu arada 1726909187 Kalın kumaş istiyorsan...
  3. SorryImSoBussy

Bakırköy alt çarşı. 3-4 k dan fazla verme. Terzi Ayhan. Özel dikim seviyesinde. 4.5 kdan fazla verme. Terzi Adem. 4-5 k dan fazla verme. Kiğılı. 7-8 k dan fazla verme. Tüm yerlerde büyük beden de mevcut.
  4. SorryImSoBussy

2-2.5k ya kadar klasik saat öneriisi

Omega veya seiko 80' 90' serilerine bakabilirsin. İkinci elde 2-2.5 k bulabilirsin.
  5. SorryImSoBussy

Bu ayakkabıya kombin önerisi.

Mobilden bakıyorum. Nike ın mobil uygulamasını indirmek için mağazaya atıyor. Ayakkabının ssini paylaşsan belki daha iyi olabilir.
  6. SorryImSoBussy

Parfüm nerede denenir?

O parfüm değil yalnız. Kolonya
  7. SorryImSoBussy

Beyaz Gömlek + Papyon Nasıl Olur ?

Kurumsal bir şey değilse cekete gerek yok,. Ceket yoksa papyonu unut. Hem resmi hem sportif bir görünüm istersen casual giyinebilirsin ya da beyaz gömlek, siyah pantolon (kot olur) ve abartı olmayan bir ayakkabı. Tercihen beyaz ayakkabı, siyaha iş görür. Aksesuar olarak bir kemer ve saat...
  8. SorryImSoBussy

Benetton Ayakkabı Nasıldır

Verilmez. Verilmemeli. Çakma ürünlerde en büyük sorun şekillerinin orijinal converselere nazaran daha hızlı deforme olmaları.
  9. SorryImSoBussy

1500-1900₺ Ayakkabı Önerisi

Model nedir modum bi bakayım bende, ihtiyacım varda :)
Top Bottom