Erda Yıldırım
80+ Gold
3000TL limit ile bu ayakkabıya ( https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_5191753a6d ) kombin öneriniz var mı?
Mobilden bakıyorum. Nike ın mobil uygulamasını indirmek için mağazaya atıyor. Ayakkabının ssini paylaşsan belki daha iyi olabilir.3000TL limit ile bu ayakkabıya ( https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_5191753a6d ) kombin öneriniz var mı?
Mobilden bakıyorum. Nike ın mobil uygulamasını indirmek için mağazaya atıyor. Ayakkabının ssini paylaşsan belki daha iyi olabilir.
Linke tıkladığımda Nike'ın kendi sitesine atıyor. Linki yenileyin hocam
Hocam günlük bi ayakkabi değil ne kombini bu arada çok çirkin
Spor için arıyorum zaten , ayakkabiyi spor için aldim.Hocam günlük bi ayakkabi değil ne kombini bu arada çok çirkin
Spor içinde güzel durmuyor next benceSpor için arıyorum zaten , ayakkabiyi spor için aldim.
Spor için duruşu degil rahatlığı önemli hocam. Duruşa önem versem bu tarz ayakkabı almazdım zaten.Spor içinde güzel durmuyor next bence
Dark paça gri eşofman üstüne sweatSpor için arıyorum zaten , ayakkabiyi spor için aldim.
bu ayakkabı ne la ,sana yemin ediyorum 400 lira olsa orjinal nike olduğunu bilsem yine almam, o kadar para verip ayakkabı mı alınır diyorum sağlam 1500 liraya 2000 liraya da bulursun( ben yine vermem nike adidas almak zorunda değilsin lumberjack veya us.polo giyiyorum hep eskiden dockers giyerdim üçü de sağlam markalar hele lumberjack in bi beyaz ayakkabısı var bende diğer ayakkabıların hepsinden önce aldım hepsini mezara yolladı fıstık gibi giyiyorum hala zamanında 300 lira verip almıstım 2020 felandı herhalde
insanların zevki, ne aldığı, kaça aldığı sizi ilgilendirmiyor. kombin önerisi yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız yapmayın.bu ayakkabı ne la ,sana yemin ediyorum 400 lira olsa orjinal nike olduğunu bilsem yine almam, o kadar para verip ayakkabı mı alınır diyorum sağlam 1500 liraya 2000 liraya da bulursun( ben yine vermem nike adidas almak zorunda değilsin lumberjack veya us.polo giyiyorum hep eskiden dockers giyerdim üçü de sağlam markalar hele lumberjack in bi beyaz ayakkabısı var bende diğer ayakkabıların hepsinden önce aldım hepsini mezara yolladı fıstık gibi giyiyorum hala zamanında 300 lira verip almıstım 2020 felandı herhalde
kısaca alma bence sen bilirsin, Kombine gelecek olursak bu ayakkabı ile kot pantolon giyilmez onu ekleyim full time eşofman+sweatshirt
Boş yapma la ben alma yapma demedim adama ben vermem ben almam dedim kendi adıma konusuyorum sana mı sorucaminsanların zevki, ne aldığı, kaça aldığı sizi ilgilendirmiyor. kombin önerisi yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız yapmayın.
kombin olarakta şort olabilir içerisi sıcaksa, oversize gri bir şortla iyi gidebilir alt. üstünede siyah bir sweatshirt gibi ve ya t-shirt.
Dostum, nike kalitesinin karşısına, polo, lumberjack koyuyorsun. Ucuz ve ya paha olmasının bir sebebi var ayakkabıların. Bu ayakkabıda aldığın rahatlığı, lumberjackde poloda zor bulursun. Ömrü hayatın boyunca kaliteli bir nike ayakkabı giyseydin, bunları söylemeyeceğine emin olabilirsin. Adam sana bunu alırmısınız diye sormamış, bunu alırmısınız diye hiç sormamış. İnsanların aldığı bir ayakkabıya "bu ne la" şeklinde cevap verip, insanların hevesini kırmayın.Boş yapma la ben alma yapma demedim adama ben vermem ben almam dedim kendi adıma konusuyorum sana mı sorucam