Neler Yeni

Bu ayakkabıya kombin önerisi.

Kaporta Eray

80+ Bronze
Bilader adam size ayakkabı iyi mi? kötümü alıyımmı almıyımmı diye sormamış kombin önerisi istemiş :D
Sizin dilinize düşersek zor bende bunu giyiyorum.
lebron.PNG

QRuder

80+ Silver
Dostum, nike kalitesinin karşısına, polo, lumberjack koyuyorsun. Ucuz ve ya paha olmasının bir sebebi var ayakkabıların. Bu ayakkabıda aldığın rahatlığı, lumberjackde poloda zor bulursun. Ömrü hayatın boyunca kaliteli bir nike ayakkabı giyseydin, bunları söylemeyeceğine emin olabilirsin. Adam sana bunu alırmısınız diye sormamış, bunu alırmısınız diye hiç sormamış. İnsanların aldığı bir ayakkabıya "bu ne la" şeklinde cevap verip, insanların hevesini kırmayın.

Ayrıca, ben size bana sormanız gerektiğini söylemedim, sadece "Yanıtla" butonun özelliğini kullanıp, cevaplayıp, kendi fikrimi belirttim.
tamam sen 3k ver nike al uzatmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilader adam size ayakkabı iyi mi? kötümü alıyımmı almıyımmı diye sormamış kombin önerisi istemiş :D
Alıntıyı görüntüle
ikimiz de kombinle ilgili fikir belirttik zaten tam okumadın herhalde ,ayrıyeten fikir belirttik

DaffyGraphic

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle. Bu arada bu ayakkabı çok iyi

ikimiz de kombinle ilgili fikir belirttik zaten tam okumadın herhalde ,ayrıyeten fikir belirttik
peki.

Erda Yıldırım

80+ Gold

Hocam allaha şükür durumum var , mal benim mülk benim istediğim ayakkabıya 3000 de veririm 5000de veririm bu seni ilgilendirmez. Öneri yapmayacaksan bu konuda işin ne. Ayrıca belirtmişim sporda giyiyorum diye. Hayatindan bu kadar rahat ayakkabi giymeyen ve bilgi sahibi olmayan birisini takmam.

Top Bottom