Arama sonuçları: *

1. leroxy

Ayakkabımdan Gıcırtı Sesi Geliyor?

Ayakkabının modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
  2. leroxy

Ayakkabımdan Gıcırtı Sesi Geliyor?

Ayakkabının üstüne bastıkça, daha doğrusu giydikçe esnediği için iç taban ile ayakkabının arasında kullanılan sağlam nitelikteki yapıştırıcı malzeme de esneme yapıyor. Özellikle yağmurlu havalarda bu sesin daha fazla olduğunu fark edebilirsin. Ayakkabının modeli nedir?
  3. leroxy

Nike Ayakkabı Hakkında Sorularım Var

Bir ara sırf "ne var da millet çakma ayakkabı giyiyor" diyerek çakma air force almıştım. @rdeM bilir. Tabii ki orijinaliyle bir değil ama şöyle söyleyeyim, herkesin ayağı, tercihleri farklıdır. Ayakkabıyı alırsanız pişman olmazsınız. Hatta en beyaz olanını alın. Hiç sırıtmıyor. Gayet güzeldir...
  4. leroxy

Son zamanlarda giydiğim veya aldığım nike ayakkabılara göre geniş ve rahat. Yani ayağının havadaki pozisyonu yerine yere basarkenki pozisyonu rahat oluyor.
  5. leroxy

Dar Pantolon VS Bol Pantolon

bacağı benim gibi yukarıdan aşağı kalından inceye giden, baldırları yağlı biriyse dizden itibaren paça hafif daralarak bol ya da fit bir şey giyilebilir. Eğer yiyip yiyip kilo almayan veya düzenli spor yapan, yapmamasına rağmen bacakları neredeyse dümdüz olan biriyse bol da olur dar da. Kendi...
  6. leroxy

Sizce Nike mı Adidas mı?

nike!
  7. leroxy

adidas pek düşünmedim ama bakacağım.
  8. leroxy

Bilekli olması şart değil ama kesin olarak bez, kumaş misali olmasını tercih etmiyorum. Air Force vs. olur fark etmez orası. suni deri olsun yeter ki. Bilindik ayakkabı satıcıları dışında pek bir yerde bulamadım çünkü, çakma gelmesinden vs. de korkuyorum özellikle Trendyol tarafında.
  9. leroxy

Bu aldığım Flight Origin 4'ün etiket fiyatı normalde 2100TL'ye yakın bir şeydi. Eğer o paradan almış olsaydım (ki hayatta almazdım) iade eder yerine o paraya Air Force vs. alırdım. Normalden düşük bir fiyata aldığım için üstüne de çok kar marjı koyamıyorum nasıl olsa 1100'e aldım ikinci elde...
  10. leroxy

Normalde 3.5 senedir aynı Nike Air Monarch'ı giyen ve bunca zaman memnun kalan biriydim. Geçtiğimiz hafta sonu Nike'ın Söke'de bulunan Fabrika Mağazasından %30 + %10 Öğrenci indirimi ile 1200TL'ye yakın bir fiyata Jordan Flight Origin 4 ayakkabısını aldım. Mağazada her ayakkabı kapış kapış...
  11. leroxy

Sizce hangi kolej ceket daha güzel?

Beyaz candır. Normalde denim (kot) şort vs. hayatta giymeyen biriyim. Trendyol'dan beyaz denim şort aldım. Müthiş. Beyaz normale göre candır. Giyiniz, giydiriniz.
  12. leroxy

En ucuz ve kaliteli ayakkabıyı nasıl alabilirim?

Hummel veya Slazenger bakabilirsiniz. Annem ve kardeşim hummel giyiyor. Annemin ayakkabısında sorun yok ancak kardeşimde üstü file tasarımlı bir hummel var, gün içerisinde sadece o ayakkabıda fazlasıyla terleme yaşıyor. Nike bana kalırsa kalite.kral 3 senedir Air Monarch giyiyorum, halen...
  13. leroxy

Beylikdüzü de ucuz nike outlet ayakkabı satan bir yer var mı?

Nike Factory Store olarak geçen mağazalara bakabilirsiniz.
Top Bottom