şakşukacı
80+ Bronze
Dahası
Terleme konusunu bilemiyeceğim fakat rahatlığı çok övülüyor.Terleme yapıyor mu ve rahat mı ?
Terleme konusunu bilemiyeceğim fakat rahatlığı çok övülüyor.Terleme yapıyor mu ve rahat mı ?
500tl bütçeye sahip markadaki ayakkabılar beni üzmedi lumberjack,reebok cidden iyi iş çıkardılar bir kullanıcı içinArkadaşlar bir ayakkabı 600-700 TL olmuş bu ne o_0 En son 5 sene önce ayakkabı almıştım artık haşatı çıktı ayakkabının 120 TL'ye almıştım Nike. Gene Nike olsun demiyorum ama kaliteli ve nispeten ucuz markalar nelerdir?
su an ki lescon da okulda giyiyom 8 saat daha da fazla süre ayagımda kalıyor hiç koku yokben de lumberjack sports kullanıyorum ful hava deliği var hafızalı süngerli fakat ayağım terliyor hiçbir ayakkabıda ayağım terlemeden durmuyor terletmeyen bir ayakkabı bulursam ömürbillah oradan devam
adidasın ful file versiyonunu kullandımsu an ki lescon da okulda giyiyom 8 saat daha da fazla süre ayagımda kalıyor hiç koku yok
https://www.lescon.com.tr/hellium-sword-indigo-erkek-spor-ayakkabi/ modeli bu
lescondan öncede dockers 229515 1PR dı ondada terleme yok tu fileli olmamasına rağmen
ama her ayakkabıda istisnasız terliyosa bi gariplik var
olabiliradidasın ful file versiyonunu kullandım
nikeın yanları dolu fakat gerisi file olan versiyoınunu kullandım
hummel ful file kullandım
puma ful kapalı model de kullanmıştım
şu an da lumberjack kullanıyorum fakat hepsinde terliyordu ben çok koşuyorum gün içinde ondan olabilir