En ucuz ve kaliteli ayakkabıyı nasıl alabilirim?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,864
Arkadaşlar bir ayakkabı 600-700 TL olmuş bu ne o_0 En son 5 sene önce ayakkabı almıştım artık haşatı çıktı ayakkabının 120 TL'ye almıştım Nike. Gene Nike olsun demiyorum ama kaliteli ve nispeten ucuz markalar nelerdir?

biraz tuzlu fiyatları ama lescon gayet iyi yeni aldım bende iyi baya modelleri hem şık hemde baya rahat oluyo
hummel puma slazenger inci lumberjack u.s.polo dockers bunlarda her fiyata aralıgında ayakkabıları var özellikle son 3 markaya iyi bak hempsinin farklı modellerinden memnun kalmıstım

biraz tuzlu fiyatları ama lescon gayet iyi yeni aldım bende iyi baya modelleri hem şık hemde baya rahat oluyo
hummel puma slazenger inci lumberjack u.s.polo dockers bunlarda her fiyata aralıgında ayakkabıları var özellikle son 3 markaya iyi bak hempsinin farklı modellerinden memnun kalmıstım
ben de lumberjack sports kullanıyorum ful hava deliği var hafızalı süngerli fakat ayağım terliyor hiçbir ayakkabıda ayağım terlemeden durmuyor terletmeyen bir ayakkabı bulursam ömürbillah oradan devam

Kendim kullanmadım fakat babam 'Dragon' diye bir marka giyiyor ve bana sürekli övüyor. Fiyatı da uygun isterseniz bir bakın.

Ve ya daha emin olduğum bir model. Çevremde giyen çok var ve hepsi memnun.

Geri