Arama sonuçları: *

1. marilyn

Vans ayakkabı alınır mı

vansın kendi sitesinden almanızı öneririm
  2. marilyn

Vans ayakkabı alınır mı

Çivili pedalda uzun süre vans giydim iniş sirasinda bisikletten düşünce kumaşı yırtıldı direkt patladi ayakkabi yaklaşik 1 yil boyunca kullandim gayet tatmin edici bir ayakkabiydi benim için bana kalsa hala giyerim ama kumaşı çok açıldığı ve ayakkabi ayağimdan çikacak gibi olduğundan giymeyi...
  3. marilyn

Kadın saatini ben taksam göze batar mı

açıkcası kadın saati yazmasan anlamam bence takılır güzel saatmiş
  4. marilyn

İnstagram'da Dolandırıcı Satıcı @papucunkrali_

knk sayfanın dolandırıcı okduğu çok belli zaten geçmiş olsun telefon numarası vs var dava edebilirsiniz
  5. marilyn

Hangi markalardan giyiniyorsunuz ?

vans nike eşofman dar paça üste herhangi oversize tişört üste oversize sweat yada hırka
  6. marilyn

Lise mezuniyeti için gömlek, pantolon ve ceket önerisi

oversize tişört gri eşofman 10/10
  7. marilyn

500tl Çakma Ayakkabı Önerisi

nasıl bir şey giyiyorsun ne tarz spormu botmu tam olarak hangi model ayakkabı veya markasının çakmasını istiyorsun bunları detaylandırırsan forumdakiler daha iyi yardımcı olabilir
  8. marilyn

Yeni ayakkabı defolu mu

yarık değilde çizik gibiyse bir şey olmaz ama elinle açabiliyorsan büyüyecek gibiyse değişim yapman daha iyi
  9. marilyn

Erkek için giyim sitesi tavsiyesi

bende aldım baskısı iyiydi yorum çok yoktu kumar oynadım biraz diyebilirim alt giyim için mavide güzel kotlar var öneririm konumuna göre pazarlarda gez ben istanbulda pazarda çok güzel baskılı bol kesim tshirtler aldım nasıl bir tarz aramıyorum ama instada giyim sayfaları var güvenilir mi?...
  10. marilyn

Ceketi aldım ama kafama takıldı ? Sizce bu nasıl ? Fenerium !!!

üstteki erkek içinde kız içinde daha şık alt 2 si ne öyle mahallede futbol oynarken topa musallat olan formalı kekolara benziyor
Top Bottom