Çivili pedalda uzun süre vans giydim iniş sirasinda bisikletten düşünce kumaşı yırtıldı direkt patladi ayakkabi yaklaşik 1 yil boyunca kullandim gayet tatmin edici bir ayakkabiydi benim için bana kalsa hala giyerim ama kumaşı çok açıldığı ve ayakkabi ayağimdan çikacak gibi olduğundan giymeyi biraktim yeni vansa geçtim o da 3 ay olacak gibi orjinal alirsan vansin kendi sitesinden sorun yaşayacağini sanmamVans ayakkabı almak mantıklı mıdır görünüşü hoşuma gidiyor ama dayanıklık konusunda cok gidiyor diyende var az gidiyo diyende var karar veremedim kullanan varsa dayanıklılığı nasıldır ayakkabı numaram 46
Peki flodaki vans orjinal midir hocam sikayetvar da orjinal olmadıgına dair sikayetler varÇivili pedalda uzun süre vans giydim iniş sirasinda bisikletten düşünce kumaşı yırtıldı direkt patladi ayakkabi yaklaşik 1 yil boyunca kullandim gayet tatmin edici bir ayakkabiydi benim için bana kalsa hala giyerim ama kumaşı çok açıldığı ve ayakkabi ayağimdan çikacak gibi olduğundan giymeyi biraktim yeni vansa geçtim o da 3 ay olacak gibi orjinal alirsan vansin kendi sitesinden sorun yaşayacağini sanmam
Hocam ayagım büyük oldugu icin zaten slazenger lumberjack vs ülkemiz icin düsük-orta segment ayakkabılar 3 ay dayanıyor bendekardesim kullaniyordu ilk yilinda tabani acildi
vansın kendi sitesinden almanızı öneririmPeki flodaki vans orjinal midir hocam sikayetvar da orjinal olmadıgına dair sikayetler var