Arama sonuçları: *

1. n7cati

OverSize Hoodie Hakkında Yardım

normalde l mi giyiyordunuz? Ben normalde M giyiyordum şimdi yine m aldım 3 adet umarım sorun olmaz , zaten sadece göğüs olarak geniş aşırı bi fark yoktu olur diye düşünüyorum ama kararsız kaldım yinede
  2. n7cati

Bende eskiden almıştım hem sıcak tutuyor hemde yazılar vs silinmiyor o yüzden çok seviyorum ve buradan almak istiyorum ama niye oversize satıyorlar anlamıyorum , bu arada beden hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
  3. n7cati

Yaptım ama tam anlamadım , bedenleri söylesem yardımcı olabilir misiniz 1709116842 Sitedeki beden tablosu : https://wavedotr.com/pages/beden-tablosu Benim ölçülerim : Göğüs : 60 Boy : 71 Kol: 25
  4. n7cati

Selam, normalde tshirt ve sweatshirtlerde giydiğim beden M fakat sweatshirt almak istediğim sitelerde standart beden yok, hepsi oversize. Satın almak istiyorum ama çok bol olmasını istemiyorum. Hangi bedeni almam gerek? Hem sweatshirt hem de t-shirt için yazarsanız sevinirim, dediğim gibi çok...
  5. n7cati

Sneaks Up Ve SuperStep Orjinal Ürünler Mi Satiyor?

bende öyle düşündüm başta ama emin değilim genelde nike dışındaki satıcılar çakma satıyor bir çoğu
  6. n7cati

Sneaks Up Ve SuperStep Orjinal Ürünler Mi Satiyor?

Selamlar , şehrimdeki avm'de superstep ve sneaksup bulunuyor , normalde nike sitesinden bir model alacaktım fakat hem 1 ayda geliyor hemde bedenden emin değilim , bu 2 mağazadan gidip ayakkabı almayı düşünüyorum , orjinal mi yani nike sitesindekiler ile birebir aynı ürünler mi satıyorlar...
  7. n7cati

Sahibinden forma aldım orjinal mi

Bildiğim kadarıyla onu çok kolay yapıyorlar artık geçenlerde çakma forma almıştım o da parlıyordu yani öyle anlaşılacağını pek zannetmiyorum
  8. n7cati

hangi formayı almalıyım

Bence 1. yada 3. Ama 1. daha iyi gibi
  9. n7cati

Bu ayakkabı orijinal mi?

Orjinali 2500 civarı ve 2 kere giydim yazmış yani 900e satmasının ihtimali yok orjinali. Yorumlardada faturayı kaybettim yazmış orjinal değildir büyük ihtimalle. Genelde böyle ürün satanlar fatura vermiyor orjinal olmadıgı için.
  10. n7cati

Oversize Sweatshirt hakkında yardım

Selamlar bir tane siteden hoodie alacağım fakat eskiden regular olarak large almıştım ve dar gelmişti. şuanda oversize olarak değiştirmişler tüm ürünleri ama hangi bedeni almam gerek tam emin olamadım yardımcı olur musunuz yaklaşık 500tl ve boşa gitsin istemiyorum. Boyum 1.83 Kilom 75 , Tshirt...
  11. n7cati

Saçım çok sert ve kıvırcık

Benimkide aynıydı , uzattım kendi haline bıraktım kıvırcık şekilde dolaşıyorum saç tarama derdi vs kalmadı :D
Top Bottom