Arama sonuçları: *

1. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Sahibinden giyim kategorisinde toplu satış var oraya bakabilirsin aldığın ürünleri büyük ihtimal 15-20₺ arasında imal ediliyordur dolu var orda merterde tanıdığın varsa 10₺’e tişört bile bulabilirsin çok saçma 10₺ye 2 ekmek gelmiyor(!) ama tişört geliyor ben de buna anlam veremiyorum 😁😁
  2. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Kanka elleyerek anlayamazsın onu, pamuk tişört’te çok farklı bir hal alıyor anlaşılamıyor kolay kolay. Hadi diyelim pamuk söylediğim gibi 30/1(en ince kumaş, sayı düştükçe mal kalınlaşır piyasada kaliteli 24/1-20/1 vs. Var) şifon(en ince kumaş türü) ve benim fikrimce 50₺’ye ne zaman aldın...
  3. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Hocam kumaş kaliteli değildir. 30/1 şifon kumaştır, baskı yoktur. Bir çok etkeni var ama, en kuvvetli etken o fiyatlarda tamamen kumaş oluyor a4 kağıdı gibi incelikte bir tişörtü 30’a satan da var pazarda.
  4. ugo.

Toptan tişört kim alır?

100-110 arası değişiyor kalitesine baskılarına göre ama o civarda. 1651616303 Manken iş ortağım hocam hahahahz ücret yok o yüzden, tanıdık olmazsa tabii hayrına yapmaz böyle bir şeyi.
  5. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Acemisiydik hocam ne yapalım ya 😁😁
  6. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Eskiden bizim kendi mankenimizin fotoğrafları vardı, alttaki ürünlerde hala öyle. Yeni gönderilerde toptan aldığımız yerden aldık görselleri. 1651616133 Hocam öyle zaten hepsinin geliş yeri merter bir dünya mal var, istanbuldaysanız gidip bakın tanıdık varsa daha ucuza gelir diyeceğim ama...
  7. ugo.

Toptan tişört kim alır?

hahahaha billira gel ablam gell 😁
  8. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Ya tutulmuş sayfalar alır sadece onlar da ticaret hesabı gelişin altından alır ben zarar etmek istemiyorum, yüklü alım olduğu için. Hocam ya en sonunda gerçekten tezgah açıcam pazarlara, artık zaten moda giyinmeyi seven insanlar da pazarları tercih ediyor, orda buluruz alıcak birlerinin illa ki...
  9. ugo.

Toptan tişört kim alır?

Şubat ayı sonlarına doğru Merter’e gidip Ticaret yapmak amacıyla biraz mal aldım, biraz satış yaptım fakat şu an çoğunluğu elimde kaldı, ve nakit ihtiyacım var tekrardan bilgisayar toplayacağım, açıkçası bilgisayarımı sattığıma çok pişman oldum. Uzun lafın kısası, bu tişörtleri gelişten faturalı...
Top Bottom