Neler Yeni

Toptan tişört kim alır?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Şubat ayı sonlarına doğru Merter’e gidip Ticaret yapmak amacıyla biraz mal aldım, biraz satış yaptım fakat şu an çoğunluğu elimde kaldı, ve nakit ihtiyacım var tekrardan bilgisayar toplayacağım, açıkçası bilgisayarımı sattığıma çok pişman oldum. Uzun lafın kısası, bu tişörtleri gelişten faturalı fişli şekilde nakit ile neresi alır bilgisi olan var mı? Gerçekten bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu platformdan değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa instagram bırakıyorum parça parça da satabilirim. İnstagram’da wp üzerinden ulaşma var, ciddi alıcı olursa wp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. İsmim Uygar.
Tekrardan ve şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Mağazamın instagram sayfası

ARDELENO

80+ Bronze
Böyle ürün satan yüzlerce instagram sayfası var. Onlara yaz bi derim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Şubat ayı sonlarına doğru Merter’e gidip Ticaret yapmak amacıyla biraz mal aldım, biraz satış yaptım fakat şu an çoğunluğu elimde kaldı, ve nakit ihtiyacım var tekrardan bilgisayar toplayacağım, açıkçası bilgisayarımı sattığıma çok pişman oldum. Uzun lafın kısası, bu tişörtleri gelişten faturalı fişli şekilde nakit ile neresi alır bilgisi olan var mı? Gerçekten bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu platformdan değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa instagram bırakıyorum parça parça da satabilirim. İnstagram’da wp üzerinden ulaşma var, ciddi alıcı olursa wp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. İsmim Uygar.

apartmanlara girebilirsin özellikle satıcılaar ve dilenciler giremez tabelası olanlara:ROFLMAO:
forumun satış kısmına ilan açabilirsin

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle ürün satan yüzlerce instagram sayfası var. Onlara yaz bi derim.
Ya tutulmuş sayfalar alır sadece onlar da ticaret hesabı gelişin altından alır ben zarar etmek istemiyorum, yüklü alım olduğu için.
apartmanlara girebilirsin özellikle satıcılaar ve dilenciler giremez tabelası olanlara:ROFLMAO:
forumun satış kısmına ilan açabilirsin
Hocam ya en sonunda gerçekten tezgah açıcam pazarlara, artık zaten moda giyinmeyi seven insanlar da pazarları tercih ediyor, orda buluruz alıcak birlerinin illa ki 😁😁 Şaka bir yana ilan vermek aklıma geldi fakat teknoloji forumu olduğu için gasp etmek istemedim o kısmı.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Ya tutulmuş sayfalar alır sadece onlar da ticaret hesabı gelişin altından alır ben zarar etmek istemiyorum, yüklü alım olduğu için.

Hocam ya en sonunda gerçekten tezgah açıcam pazarlara, artık zaten moda giyinmeyi seven insanlar da pazarları tercih ediyor, orda buluruz alıcak birlerinin illa ki 😁😁 Şaka bir yana ilan vermek aklıma geldi fakat teknoloji forumu olduğu için gasp etmek istemedim o kısmı.
aman hocam koy ya belki bi iki kişi çıkar
hocam ben yıllardır pazardan giyiniyorumo.O2 bilira bilira bilira

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut

Konuyla hiçbir alakam yok ama hep merak etmisimdir sayfadaki mankenleri siz mi ayaralyip fotoğrafini çekiyorsunuz yoksa toptan aldığınız adam mı veriyor size fotoğrafları

• Beğen

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
hahahaha billira gel ablam gell 😁
yalnız biliraya satarsan tezgah yarım saat içinde boşalır ben orijinal mi bilmem 2 adet nike air eşofmanı 100tl ye aldım ikiside pamuk tek eksiği birinin fermuarlı cebi bozuk ama çok rahatlar😍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla hiçbir alakam yok ama hep merak etmisimdir sayfadaki mankenleri siz mi ayaralyip fotoğrafini çekiyorsunuz yoksa toptan aldığınız adam mı veriyor size fotoğrafları
bence internetten çalıyodur

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Eskiden bizim kendi mankenimizin fotoğrafları vardı, alttaki ürünlerde hala öyle. Yeni gönderilerde toptan aldığımız yerden aldık görselleri.

yalnız biliraya satarsan tezgah yarım saat içinde boşalır ben orijinal mi bilmem 2 adet nike air eşofmanı 100tl ye aldım ikiside pamuk tek eksiği birinin fermuarlı cebi bozuk ama çok rahatlar😍

bence internetten çalıyodur
Hocam öyle zaten hepsinin geliş yeri merter bir dünya mal var, istanbuldaysanız gidip bakın tanıdık varsa daha ucuza gelir diyeceğim ama babasının oğluna tekli vermiyor ordakiler. 😁😁

ARDELENO

80+ Bronze
Hocam ayıptır sorması kaça aldın şu 200e sattıklarını toptan olarak?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Eskiden bizim kendi mankenimizin fotoğrafları vardı, alttaki ürünlerde hala öyle. Yeni gönderilerde toptan aldığımız yerden aldık görselleri.

Hocam öyle zaten hepsinin geliş yeri merter bir dünya mal var, istanbuldaysanız gidip bakın tanıdık varsa daha ucuza gelir diyeceğim ama babasının oğluna tekli vermiyor ordakiler. 😁😁
evet hocam çok belli sizin manken olduğu😃

Hocam ayıptır sorması kaça aldın şu 200e sattıklarını toptan olarak?
200 mü 😵‍💫
*yalnız biliraya satarsan tezgah yarım saat içinde boşalır ben orijinal mi bilmem 2 adet nike air eşofmanı 100tl ye aldım ikiside pamuk tek eksiği birinin fermuarlı cebi bozuk ama çok rahatlar😍*

• Beğen

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç