Neler Yeni

Toptan tişört kim alır?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam ayıptır sorması kaça aldın şu 200e sattıklarını toptan olarak?
100-110 arası değişiyor kalitesine baskılarına göre ama o civarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam manken başı çekildiği zaman extra ücret talep ediyor mu?
tavsiyem pazar gitişine tezgah aç
Manken iş ortağım hocam hahahahz ücret yok o yüzden, tanıdık olmazsa tabii hayrına yapmaz böyle bir şeyi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Ahmet Sevinç

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
ben nasıl 50tl ye aldım 😵‍💫🥴🤯
Hocam kumaş kaliteli değildir. 30/1 şifon kumaştır, baskı yoktur. Bir çok etkeni var ama, en kuvvetli etken o fiyatlarda tamamen kumaş oluyor a4 kağıdı gibi incelikte bir tişörtü 30’a satan da var pazarda.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam kumaş kaliteli değildir. 30/1 şifon kumaştır, baskı yoktur. Bir çok etkeni var ama, en kuvvetli etken o fiyatlarda tamamen kumaş oluyor a4 kağıdı gibi incelikte bir tişörtü 30’a satan da var pazarda.
yani annem pamuk dedi ve bence öyle

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Çok pahalı hocam. Kar koymadan verirsen alayım 3 4 tane 😁

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
yani annem pamuk dedi ve bence öyle
Kanka elleyerek anlayamazsın onu, pamuk tişört’te çok farklı bir hal alıyor anlaşılamıyor kolay kolay. Hadi diyelim pamuk söylediğim gibi 30/1(en ince kumaş, sayı düştükçe mal kalınlaşır piyasada kaliteli 24/1-20/1 vs. Var) şifon(en ince kumaş türü) ve benim fikrimce 50₺’ye ne zaman aldın bilmiyorum ama çok zor pamuk. Çünkü sırf pamuk olduğu için fiyatına rahat 30-40₺ biniyor.

Çok pahalı hocam. Kar koymadan verirsen alayım 3 4 tane 😁
Satarım hocam gelişin 15-20₺ üstüne istediğini seç beğen halledelim. Elden çıkarmaya çalışıyorum zaten. Ama kar koymadan bir tek toplu satış yapabilirim kusura bakma bi 15-20₺ de ekmek yemem gerekiyor. Her geçen gün her şeye zam geliyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Ahmet Sevinç
Kanka elleyerek anlayamazsın onu, pamuk tişört’te çok farklı bir hal alıyor anlaşılamıyor kolay kolay. Hadi diyelim pamuk söylediğim gibi 30/1(en ince kumaş, sayı düştükçe mal kalınlaşır piyasada kaliteli 24/1-20/1 vs. Var) şifon(en ince kumaş türü) ve benim fikrimce 50₺’ye ne zaman aldın bilmiyorum ama çok zor pamuk. Çünkü sırf pamuk olduğu için fiyatına rahat 30-40₺ biniyor.

Satarım hocam gelişin 15-20₺ üstüne istediğini seç beğen halledelim. Elden çıkarmaya çalışıyorum zaten. Ama kar koymadan bir tek toplu satış yapabilirim kusura bakma bi 15-20₺ de ekmek yemem gerekiyor. Her geçen gün her şeye zam geliyor.
yıllarca pamık diye kandırıldık ha😒
üstünede 10tl kar ekle 50

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
yıllarca pamık diye kandırıldık ha😒
üstünede 10tl kar ekle 50
Sahibinden giyim kategorisinde toplu satış var oraya bakabilirsin aldığın ürünleri büyük ihtimal 15-20₺ arasında imal ediliyordur dolu var orda merterde tanıdığın varsa 10₺’e tişört bile bulabilirsin çok saçma 10₺ye 2 ekmek gelmiyor(!) ama tişört geliyor ben de buna anlam veremiyorum 😁😁

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Ahmet Sevinç
Sahibinden giyim kategorisinde toplu satış var oraya bakabilirsin aldığın ürünleri büyük ihtimal 15-20₺ arasında imal ediliyordur dolu var orda merterde tanıdığın varsa 10₺’e tişört bile bulabilirsin çok saçma 10₺ye 2 ekmek gelmiyor(!) ama tişört geliyor ben de buna anlam veremiyorum 😁😁
valla avcılar bit pazarında 250 tl ye ryzen var inanılmaz🤪
aynı olay yani

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Şubat ayı sonlarına doğru Merter’e gidip Ticaret yapmak amacıyla biraz mal aldım, biraz satış yaptım fakat şu an çoğunluğu elimde kaldı, ve nakit ihtiyacım var tekrardan bilgisayar toplayacağım, açıkçası bilgisayarımı sattığıma çok pişman oldum. Uzun lafın kısası, bu tişörtleri gelişten faturalı fişli şekilde nakit ile neresi alır bilgisi olan var mı? Gerçekten bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu platformdan değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa instagram bırakıyorum parça parça da satabilirim. İnstagram’da wp üzerinden ulaşma var, ciddi alıcı olursa wp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. İsmim Uygar.
Tekrardan ve şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Mağazamın instagram sayfası
Pazarcılar ve işportacılar alır.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
aman hocam koy ya belki bi iki kişi çıkar
hocam ben yıllardır pazardan giyiniyorumo.O2 bilira bilira bilira
Artık bilira onlidira diye bağırmıyorlar çünkü bi domates bile kilosu 30 tl oldu :)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom