Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

2 Güneşli Gezegen !🪐 🪐

Allah analı babalı büyütsün
  2. Margot Robbie

2 Güneşli Gezegen !🪐 🪐

İki cisim problemi
  3. Margot Robbie

Dünya Dışı Organizmalar Var mı?

Deccal gibi hayal ürünü, gerçek ve akılcı olmayan varlıkların bu haritada olmasının, bu haritanın Piri Reis'e uzaylılar tarafından verildiğini iddia eden görüşten bir farkı yok. Aynı sahtelikte. Muhtemelen ortadaki ada Küba ya da ABD kıyılarında bir ada. O zaman kıyıların ve adaların ne kadar...
  4. Margot Robbie

Dünya Dışı Organizmalar Var mı?

Dünya gibi bir gezegen oluştuysa, o gezegen canlı yaşamı için gereken minerallere sahipse neden olmasın?
  5. Margot Robbie

Ege üniversitesi bergama yüksekokulu nasıl?

Merhabalar, o bölümü okuyan insanları burada bulma ihtimalin düşük, o yüzden tavsiyem o bölümün ve üniversitenin Instagram sayfasını bul, oradan otomasyon bölümünü okuyan öğrencilere ulaş ve bilgi al (y)
  6. Margot Robbie

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Artık ilgi mi çekmeye çalışıyorsun tepki mi toplamaya çalışıyorsun ne yapıyorsun anlam veremiyorum ama konuyu niye yükseltiyorsun?
  7. Margot Robbie

Evrim Ağacı'ndan neden nefret ediliyor?

Evrim ağacından nefret edilmiyor ki, gayette seviliyor bence. İzlenmeleri çok iyi. Sitesi zaten bilim adına çok şey katıyor. İnsanları doğru bilgilendiriyorlar, bilim adına çok iyi işler başarıyorlar. Böyle de devam edecekler.
  8. Margot Robbie

Evrim Ağacı'nda beni takip edin!

O arkadaş düz dünyayı savunuyor, Dış güçler Türkiye'yi ele geçirmeye falan çalışıyor diyor, 65 yaş üstü dayılar gibi. Yani ciddiye alma.
  9. Margot Robbie

10. Margot Robbie

Her gördüğüne araştırmadan, sorgulamadan inan böyle, fotoğraflarda ve videolarda oluşan kırılmalardan dolayı böyle, dünyanın düz olduğunu açıklamaz. Komiksin.
  11. Margot Robbie

Attığın videoda da küre .d Kendi kendine kanıtladın. Bu arada sana bunu niye kanıtlamaya çalışıyoruz anlamıyorum.
  12. Margot Robbie

Evrim Ağacı'na cevap verenlerin hali ortada.
  13. Margot Robbie

Nasıl düzleştirdin la oklavaylan mı açtın
  14. Margot Robbie

Şaşırmadım, İyi geceler.
  15. Margot Robbie

Vay be der, okuluma giderim. Bir şey değişmez. Bu arada bu konuyu umarım dışarıda konuşmuyorsundur, dalga geçerler.
  16. Margot Robbie

Dünya'nın düz olduğu gerçeğini öğrenmekten çok korkuyorum 🥶 Tartışmaya kapalı değilim, tartışmaya kapalı konulara kapalıyım.
  17. Margot Robbie

21. Yy'da. Evet.
  18. Margot Robbie

Allah başka dert vermesin kardeşim, şimdi dünyanın düz olup olmadığını mı tartışıcaz, hadi orta çağda olsak neyse gel tartışalım diyeceğim de, besbelli ortada olan konuları tartışıp da neden yorulalım onu anlamıyorum.
  19. Margot Robbie

5. Boyut hakkında...

Hepsini okudum güzel konu eline sağlık. 4. Boyuttaki konunda aklıma Stranger Things'de ki upside down gelmişti şimdide bu geldi, fazla film seyrediyoruz galiba.
  20. Margot Robbie

4. Boyut hakkında...

Okumadım bile
Top Bottom