stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
@Heath Ledger F16-D ile 20.000 feet düzeyinde 200 saat uçuş yaptım, dünya düz değil kardeşim
Attığın videoda da küre .d
Adam attığı videoda 10 metreden eğim gözüküyor diyor ona laf yok. Ben ona istinaden laf söylüyorum gel bana sataşaloooooo alooooo 17. katdan sen bi b*k göremezsin bu kafayla yaşarsan görmemeye de devam edeceksin
uzaydan çekilmiş bir fotoğrafta dünya düzmü görüyorsunİnsanlar hiç araştırmadan sorgulamadan nasıl böyle sabiy fikirli olabiliyor anlam veremiyorum. Sabit fikrinizle başarılar size. Pek bişey olacağını sanmıyorum ama
Dünya düz olsaydı zaten yer çekimi ve açısal hız gibi unsurlar da aynı olsaydı havaya zıplayamazdıkBu arada var olan tum fıızk kurallarının ıhlalıdır dunyanın duz olması
düz ne demek bilmiyorsun sanırımAmacınız ne bilmiyorum. Neden anlamamak üzere kodlanmış gibisiniz
Kanka fizikte lens ve ışığın kırılması diye bir konu var, gördün mü hiç?
Peki sana bir soru. Normal balon yere düşerken neden helyum balonu uçar. Yer çekiminin gücü mü yetmiyor?Dünya düz olsaydı zaten yer çekimi ve açısal hız gibi unsurlar da aynı olsaydı havaya zıplayamazdık![]()
kamera takla attığı için olabilir mi
Her gördüğüne araştırmadan, sorgulamadan inan böyle, fotoğraflarda ve videolarda oluşan kırılmalardan dolayı böyle, dünyanın düz olduğunu açıklamaz. Komiksin.