Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir gün uyanmanız dileğiyle...

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,873
İsim
.
Hiç güleceğim yoktu. Size ilk mesajdan dedim ki videoyu izleyin de tartışalım diye. İzlemeden tartışırsanız böyle yazmanız normal
Dostum düz dünya saçmalığı herhangi bir kelime oyunu yapılmadığı sürece tamamen ilgi çekmek ve prim kasılmak için var. Düz dünyayı zaten en basit hali ile gün/yıl ve yer çekimi bitiriyor. Dünya düz olsa idi gece gündüz ve yıl döngüsü nasıl olacaktı? Manyetik alanın şekli bozuk olacağı için güneş patlamalarından bizi ne koruyacaktı? Ay dünya düz ise neden hala bize çarpmadı? (Kütle çekim yasası) Neden birden fazla mevsim var? Güneş saati neden dünyanın her yerinde aynı saati göstermiyor? Neden farklı saat dilimleri var? Neden ay ve güneş tutulmaları yaşanıyor? Neden uçak rotaları harita düz bile olsa kavisli çiziliyor? Dünya düz ise koriyolis kanunu neden var? Top atışlarında uzak mesafe hedeflenirken neden kilometre başı 15 derecelik bir eğim ile hedefin üst kısmı hedefleniyor? Dünya düz diyelim altında ne var ve neden belirli bir mesafe gidince kenarından düşmüyoruz? Bu sorularımın her birine 'gerçekçi' 'akıl dışı olmayan' 'fizik kurallarına ve yasalarına uyan' cevaplar verirsen dünyanın düz olduğuna ben de inanıp düz dünya derneğine katılacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom