Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Sen 1 saatlik atmaya devam et. 2 dakika da çürütebiliyorum nasıl olsa 😂
Balık gözü lens. 34. Saniyede bile (yaklaşık 10 metre bile değildir) eğim gözüküyor. Ben neden 17. Katımdan eğimi göremiyorum? Açıklar mısın?

Düz olduğunu söylemek imkansız, kaç kere uzaya gidildi kaç kere canlı fırlatmalar yapıldı. Adamların işi yok sahte video hazırlayıp düz olduğunu mu saklayacaklar
Adamların işi yok ne demek la. Adamların işi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka dalga mı geçiyorsun
Sizin geçtiğinizi düşünüyorum ama geçmediğinizin farkındayım. Sadece üzülüyorum

Olm kim küre dedi la sana tepsiyi indir kafasını, küresel sekille küre aynı sey mi
Ha bi kere adamlar neden düz oldugunu saklasın dalga mı gecıyorlar senle

Adamların işi yok ne demek la. Adamların işi bu

Sizin geçtiğinizi düşünüyorum ama geçmediğinizin farkındayım. Sadece üzülüyorum
Coğrafya dersinde de var yerel saatler, mevsim farklılıkları yerçekimi farklılığı vs dünya düz olsa çoğu olmaz

Tamam Kral, Lahmacuncu abiler bile NASA'nın gizli planına uyup seni kandırıyorlar. Sen inanmaya devam et.

Al sana 121.000 feet ten balık gözü lensin etkin olmadığı (tam ortadayken) bir video

Coğrafya dersinde de var yerel saatler, mevsim farklılıkları yerçekimi farklılığı vs dünya düz olsa çoğu olmaz
Olur abicim olur. Bal gibi olur. Az araştırsan nasıl olduğunu anlarsın. Ama araştırmamak için elinden geleni yapıyorsun

La elinde tepsi cevirir gibi mi dönecek dunya, kacıncı yıldayız hala kafadan atma videolara aldanıyorsun,
Hoca sımdı egımı goremıyorum dıyorsun attıgın vıdeo yeterınce uzak olmadıgı ve egımden dolayı oyle gorunuyor, nası celiski bu

Yani gözü olan buradan bile Geoit gözüktüğünü görür.
Tek şey söyleyip gideceğim; düz dünya olduğunu savununca havalı falan olmuyorsunuz. Cahil ve komik oluyorsunuz. İyi geceler.
Amacım keşke havalı olmak olsaydı

Hocam ayrıca cok klise bilgiler ile bile acıklarız ufuk cizgisi ve düsen gögle boyları,ay'ın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri