Arama sonuçları: *

• Users: Siene
  • In Bilim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

🔥Geri sayım başladı | Milli uzay programı 🔥

Evrim Ağacının bir çok fikri ile ters düşsem de bu konuda açıklayıcı bir video yapmış ve bence her 2 tarafa da olayı özetlemiş. Ben bu olayı belki kendi içimde çok abartmış olabilirim ama ben tıpkı videonun son dakikalarında bahsettiği gibi bu olayın gelecek nesillerimiz için bir örnek...
  2. S

Tamam yüce kişilik biz vizyonsuzlar olarak bununla gurur duyuyoruz umarım sende yaptığın büyük işleri bizim gibi basit insanlarla paylaşırsın bir gün.
  3. S

Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama nasıl olsa okumayacaksın bile o yüzden sen böyle ön yargınla devam et bende sana bir şey demedim say. Umarım bir gün ön yargılarını yıkıp ve üşenmeyip insanların neler yazdığını okursun neden bu gibi şeylerin önemli olduğunu anlarsın.
  4. S

İlk kez bir Türk astronotluk unvanına sahip oldu. İlk kez bir Türk uzaya çıktı. Yapılacak deneylerde belki de muhteşem sonuçlar çıkacak. Atatürk'ün İstikbal göklerdedir sözünü bütün unutan herkese bağıra bağıra hatırlattı. Daha ne olsun istiyorsunuz roketi falan yapana kadar bekleyelim mi ? Her...
  5. S

Gece tam yayını izleyememiştim işe gitmem gerekli diye az önce yayını tamamen izledim gerçekten yayındaki herkes heyecanlı , bilgili ve çok iyi anlatımlarıyla 4 saat 38 dakikalık belgesel tadında bir yayın yaptılar. Kendi milletimizden olan birinin uzaya çıkması ve bütün bunları kendi...
  6. S

Bu öyle basit bir turistik gezi değil birbirinden farklı deneylerin yapılacağı Türkiye'miz için çok çok önemli adımların atıldığı bir olay. BBC Türkçe'ye konuşan eski NASA astrofizikçisi Umut Yıldız da, “Türkiye’de insanlar, ‘Uzaya giden bir astronotumuz var ama ne kendi roketimizle gittik, ne...
Top Bottom