Arama sonuçları: *

• Users: zapkinus
  • In Bilim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. zapkinus

Bilim kitap tavsiyesi

yapay zekaya mi yazdirdiniz?
  2. zapkinus

Bilim kitap tavsiyesi

çok temel bir bilgiyle söylüyorum, carl sagan ve stephen hawking'e göz atılabilir.
  3. zapkinus

🕵️Gerçek Dedektif Testi🕵️

aferin hoca raporla. 😄 dilersen babana da soyle. 😄 istersen dava da ac. 😄 😄🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️
  4. zapkinus

okuyun profil mesajimi, biraz dusunun anlarsiniz.
  5. zapkinus

haksizligini tescillemeye devam et surekli birini etiketleyerek. puahahahahah. keske zeki olsaydin hoca.
  6. zapkinus

yorumlar silinsin ki foyan ortaya cikmasin de mi he ben her konunun, her mesajinin altina yazarim ki bu rezaleti.
  7. zapkinus

git hoca git. insanlarin cozum aramak icin ugradigi yeri bile kendi emellerine alet etmissin. uzaklas buradan, senden kimseye hayir gelmez.
  8. zapkinus

hocam sen insanlari ***** yerine koyuyorsun ama oyle degiller, haberin olsun. bu reportla yuruyecek is degil. ben reportlayinca karakter yerine mi oturacak sende?
  9. zapkinus

son konum aynen dostum biraz stop ver konulara bi de ki kafaniz dagilmistir falan aynen cok iyisin cok masumsun
  10. zapkinus

🙍‍♂️🎭Yalnızlık Testi🎭🙍‍♂️

yav sen bi ac benim profil mesajlariyla isim yok sadece bana profilini goster
  11. zapkinus

niye acamiyorsun profili
  12. zapkinus

sen bi aç hocam ben birkaç şeye bakacağım
  13. zapkinus

bi profilini acar misin hocam bir seye bakacagim 1711314944 ses seda yok masallah
  14. zapkinus

kesin oyledir hocam, kesin oyledir.
  15. zapkinus

hocam sizin cidden bu sitelerden bir ucret karsiliginda test paylastiginizi dusunuyorum. sacma sapan testler var bi sitede, bot gibi konu aciyorsunuz. oyleyse zaten yuzunuz kizarsin, degilse de bu algiyi yaratacak davranislar yapmayin. ask, bipolarlik, yalnizlik, erkek hiyerarsi testleri... ya...
  16. zapkinus

🤯Bipolar Bozukluk Testi🤯

internetten bu testi yaptirip buna inanmak bipolar bozukluktan ziyade akilsizlik bozuklugudur. 👍
  17. zapkinus

Burçlar gerçekte var mı?

İkisi de herhangi bir kanıtı olmayan, sadece inanç yoluyla edinilebilecek kavramlar ve "din" kavramı "astroloji" kavramına göre daha kapsamlı bir kavram, ben böyle düşünüyorum. Tıpkı dine inanmayan biriyle "genel" din tartışması yapmak yerine ona "X hususu sence farz mı sünnet mi?" diye sormak...
  18. zapkinus

Burçlar gerçekte var mı?

Ateist birine "Astroloji'ye inanıyor musunuz?" diye sormak...
Top Bottom