𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold

Buda son konum dostlar umarım kafanız bir nebze olsa dağılmıştır
Dili Türkçe Yapmayı Unutmayın
Son düzenleme:
Hocam amacın ne senin derdin varsa konumla ilgili reportla haricî olarak boş boş gelip konumu kirletme kafa dağıtmak için açıyorum zaten sende kafa ütülemeson konum aynen dostum biraz stop ver konulara bi de ki kafaniz dagilmistir falan aynen cok iyisin cok masumsun
hocam sen insanlari ***** yerine koyuyorsun ama oyle degiller, haberin olsun. bu reportla yuruyecek is degil. ben reportlayinca karakter yerine mi oturacak sende?Hocam amacın ne senin derdin varsa konumla ilgili reportla haricî olarak boş boş gelip konumu kirletme kafa dağıtmak için açıyorum zaten sende kafa ütüleme
Ya senin anlamama sıkıntın var galiba bir problem varsa konumu reportla zaten sana sonucu gelecek neyin kafasını yaşıyorsun?hocam sen insanlari ***** yerine koyuyorsun ama oyle degiller, haberin olsun. bu reportla yuruyecek is degil. ben reportlayinca karakter yerine mi oturacak sende?
git hoca git. insanlarin cozum aramak icin ugradigi yeri bile kendi emellerine alet etmissin. uzaklas buradan, senden kimseye hayir gelmez.Ya senin anlamama sıkıntın var galiba bir problem varsa konumu reportla zaten sana sonucu gelecek neyim kafasını yaşıyorsun?
Bu konuda birisi yorum yaparsa güzel olur çünkü ne oldugumdan hiç emin olamadım![]()
Buda son konum dostlar umarım kafanız bir nebze olsa dağılmıştır
Dili Türkçe Yapmayı Unutmayın
yorumlar silinsin ki foyan ortaya cikmasin de mi he@B1L0 dostum şu bos yorumlarını silermisin arkadaşın ne desem yanaşmıyor kafası güzel sanırım
C1 düzeyim var Türkçe otomatik olmayınca da okumaya başladım direkDili Türkçe yaptinmi bide aşağıda yazar ama ne olduğu
@Emre Zengin dostum şu arkadaş konumu kirletiyor sıktı artıkyorumlar silinsin ki foyan ortaya cikmasin de mi he
ben her konunun, her mesajinin altina yazarim ki bu rezaleti.
Sıkıntı aşağıda bir şey yazmamasiDili Türkçe yaptinmi bide aşağıda yazar ama ne olduğu