🕵️Gerçek Dedektif Testi🕵️

Reaksiyon skoru
6,478

Buda son konum dostlar umarım kafanız bir nebze olsa dağılmıştır

Dili Türkçe Yapmayı Unutmayın

Son düzenleme:
son konum aynen dostum biraz stop ver konulara bi de ki kafaniz dagilmistir falan aynen cok iyisin cok masumsun

son konum aynen dostum biraz stop ver konulara bi de ki kafaniz dagilmistir falan aynen cok iyisin cok masumsun
Hocam amacın ne senin derdin varsa konumla ilgili reportla haricî olarak boş boş gelip konumu kirletme kafa dağıtmak için açıyorum zaten sende kafa ütüleme

Hocam amacın ne senin derdin varsa konumla ilgili reportla haricî olarak boş boş gelip konumu kirletme kafa dağıtmak için açıyorum zaten sende kafa ütüleme
hocam sen insanlari ***** yerine koyuyorsun ama oyle degiller, haberin olsun. bu reportla yuruyecek is degil. ben reportlayinca karakter yerine mi oturacak sende?

hocam sen insanlari ***** yerine koyuyorsun ama oyle degiller, haberin olsun. bu reportla yuruyecek is degil. ben reportlayinca karakter yerine mi oturacak sende?
Ya senin anlamama sıkıntın var galiba bir problem varsa konumu reportla zaten sana sonucu gelecek neyin kafasını yaşıyorsun?

Ya senin anlamama sıkıntın var galiba bir problem varsa konumu reportla zaten sana sonucu gelecek neyim kafasını yaşıyorsun?
git hoca git. insanlarin cozum aramak icin ugradigi yeri bile kendi emellerine alet etmissin. uzaklas buradan, senden kimseye hayir gelmez.

Ekler

• IMG_20240325_003102.jpg
    IMG_20240325_003102.jpg
    273.5 KB · Hit: 78
Geri