haksizligini tescillemeye devam et surekli birini etiketleyerek. puahahahahah. keske zeki olsaydin hoca.@Emre Zengin dostum şu arkadaş konumu kirletiyor sıktı artık
Yarın edebiyat sınavım var nasıl kafam dağınık olabilir ?
Buda son konum dostlar umarım kafanız bir nebze olsa dağılmıştır
Dili Türkçe Yapmayı Unutmayın
EywBaşarılar hocam
Sınavlar bitsin sana bana online oyun alırız bi kaç kişi buluruz gireriz kafa dağıtırız nasiiBaşarılar hocam
olay ne niye celallendin adama anlamadımson konum aynen dostum biraz stop ver konulara bi de ki kafaniz dagilmistir falan aynen cok iyisin cok masumsun
Eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınavlar bitsin sana bana online oyun alırız bi kaç kişi buluruz gireriz kafa dağıtırız nasii
Sözde sitenin reklamını yapıp para alıyormuşumolay ne niye celallendin adama anlamadım
Konudan bağımsız tartışmaya takıldım ben arkadaş niye bu kadar yükseldi çözemedim henüz sanırım benden dedektif olmaz teste girmeye gerek yok
okuyun profil mesajimi, biraz dusunun anlarsiniz.olay ne niye celallendin adama anlamadım
Bende son 4 soruyu bitsin diye bastım %85 dedektifmişim normalde olsa sallar geçerim herhalde .dKonudan bağımsız tartışmaya takıldım ben arkadaş niye bu kadar yükseldi çözemedim henüz sanırım benden dedektif olmaz teste girmeye gerek yok
Lan jon snow nerde bot gibi günde 16799 tane konu açıyor. Tam tersi uzun süredir konu açmayı bıraktı forumdaokuyun profil mesajimi, biraz dusunun anlarsiniz.
Hocam ben boş boş duracağıma linke tıklayıp soruları yanıtlıyorum sonucu da burada paylaşıp bir nebzede olsa eğleniyorum. Bunun üzerinden para kazanıyorsa da kazansın beni ilgilendirmiyor eğlenceme bakarım.okuyun profil mesajimi, biraz dusunun anlarsiniz.
Gelde anlat ama o akıl yokki kendisine güzel dille diyorum konuyu reportla yok diyor onu bunu yap diyorum kendim yardımcı oluyorum ama takmış banaLan jon snow nerde bot gibi günde 16799 tane konu açıyor. Tam tersi uzun süredir konu açmayı bıraktı forumda
Hocam ne kazanması sallıyor bir tarafindan maksat eglenmek ben dahi sizlerin eğlenmesi site ile hiçbir alakam yok yıllar önce farklı bir forumda bu konuyu açtım şimdi baktım sitede farklı testlerde var onlarida da forumda paylaştım maksat kafa dağıtmak stres atmakHocam ben boş boş duracağıma linke tıklayıp soruları yanıtlıyorum sonucu da burada paylaşıp bir nebzede olsa eğleniyorum. Bunun üzerinden para kazanıyorsa da kazansın beni ilgilendirmiyor eğlenceme bakarım.