🕵️Gerçek Dedektif Testi🕵️

Konudan bağımsız tartışmaya takıldım ben arkadaş niye bu kadar yükseldi çözemedim henüz sanırım benden dedektif olmaz teste girmeye gerek yok :D

okuyun profil mesajimi, biraz dusunun anlarsiniz.
Hocam ben boş boş duracağıma linke tıklayıp soruları yanıtlıyorum sonucu da burada paylaşıp bir nebzede olsa eğleniyorum. Bunun üzerinden para kazanıyorsa da kazansın beni ilgilendirmiyor eğlenceme bakarım.

Lan jon snow nerde bot gibi günde 16799 tane konu açıyor. Tam tersi uzun süredir konu açmayı bıraktı forumda
Gelde anlat ama o akıl yokki kendisine güzel dille diyorum konuyu reportla yok diyor onu bunu yap diyorum kendim yardımcı oluyorum 😄 ama takmış bana 😄😄😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben boş boş duracağıma linke tıklayıp soruları yanıtlıyorum sonucu da burada paylaşıp bir nebzede olsa eğleniyorum. Bunun üzerinden para kazanıyorsa da kazansın beni ilgilendirmiyor eğlenceme bakarım.
Hocam ne kazanması sallıyor bir tarafindan maksat eglenmek ben dahi sizlerin eğlenmesi site ile hiçbir alakam yok yıllar önce farklı bir forumda bu konuyu açtım şimdi baktım sitede farklı testlerde var onlarida da forumda paylaştım maksat kafa dağıtmak stres atmak 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,518
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri