Arama sonuçları: *

1. A

Yeni başlayacak birine hangi oltayı önerirsiniz?

Hocam benim için öneri verir misiniz Denizde kıyıdan atıyorum arada iskelede oluyor. Taş kum net bir şey yok direk bir amacımda yok ayda bir iki hevesle gidiyorum denizden babam çıksa yerim mantığıyla. Ne önerirsiniz
  2. A

Ardunio'da Kendimi Nasıl Eğitebilirim?

Arduino sadece konusu olduğu için matlab ve Python da biliyorum. Arduinoda aslında C nin bir türüdür. Profesyonel anlamda plcler arduinodan daha basit. Ayrıca arduinoyu çok küçümsuyorsunuz. Profesyonel anlamda kullanılan STM kartlar Arduino ile aynı mantık ile çalışıyor
  3. A

Katılmıyorum. Makine mühendisiyim ama çok iyi Arduino bilgim var robotik alanda plc kodlama da çok işime yarıyor ayrıca teknofest vb yarışmalara katılıyorum makine mühendisi olmama rağmen elektronik benden soruluyor.
  4. A

Açıkçası yıllardır uğraşıyorum. İnterneten yok kurs izleyeyim falanla öğrenilmiyor. Bir amaca yönelik çalışmak lazım. Yarışma olur veya bir proje olur.
  5. A

Yağlı boyadan anlayanlar

Merhaba, annem bu aralar yağlı boyadan tablolar yapıyor. Doğum günü yaklaşıyor hediye olarak yağlı boya seti tarzı bişey almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen internete girip yağlı boya seti yazıp ilk çıkan şeyi atmayın ona bakmayı bende biliyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan...
  6. A

uçlu kalem önerisi 0,3 0,5 0,7

Zebra delguard type er Uni kuru toga advance İkiside japon malı çok güzel özellikleri var. Görüntüleri klasik bir kal gözükse de kaliteleri çok iyi Rotrignle yarışırlar
  7. A

Rc araç hobim var millete boş geliyor

Hocam 9 bin TL riskli baya gümrükte takılma olasılığı yüksek nerden aldınız, birde rtr olanlar genelde önerilmez kullanılan malzemeler kalitesiz olabiliyor ne aldınız link paylaşabilirmisiniz
  8. A

Rc araç hobim var millete boş geliyor

Hocam bende RC uçak ve dronlarla uğraşıyorum 5 yaşından beri bunun içindeyim maalesef RC hobilerin hepsinde fiyat bu şekilde size önerim. Başta kumanda ve şarj aleti gibi demirbaş donanımlara para harcayın
  9. A

3d yazıcı sorunu yapışma

Tabla kalibrasyonu peki o kadar ucuz makinede yarı otomatiktir büyük ihtimal onu düzgün yapın
  10. A

3d yazıcı sorunu yapışma

Tabla kalibrasyonunu kontrol et düzgün yaptığından emin ol. tabla sıcaklığını biraz arttır İlk katman baskı hızını düşür Tabla yapıştırıcı kullan Bunları sırayla dene
  11. A

Evde rc uçak nasıl yapabilirim

Bunlar hobiden çok oyuncak kategorisinde ve genelde 2 3 saatlik kullanımda bozulan şeyler
  12. A

Yapılabilir ama daha masraflı olur şöyleki; HDD içindeki motor yüksek devirli ve güçsüz bir motor o sebeple çok çok hafif bir uçak yapmak gerekiyor çok kontrol için çok hafif servo motorlar ve çok hafif kumanda alıcıları kullanmak gerekir. Özellikle o hafiflikteki kumanda alıcıları sadece üst...
  13. A

Elinizdeki lerle uçağın gövdesini yaparsınız ama motor ve kumanda sistemi için belli bir miktar yatırım yapmalısınız. Özellikle kumanda sistemi için. Elinizdeki pil motor ve kumandanın kullanılabileceğini sanmıyorum. Kumanda için şuan en ucuz flysky i6x. Motor ve pilde 500tl üzeri çıkar
  14. A

3D yazıcı hakkında öneri

3d yazıcılar üzerine deneyimliyim zaxe gibi üst seviye markalardan ender3 lere kadar birçok marka kullandım ama kendime ait bir yazıcım hiç olmadı. 10k civarı bir bütçem var direk karşıma ender 3 s1 pro çıktı. Önceliğim hız dan çok baskı kalitesi ve stabillik, çoğunlukla pla ve TPU basıcam . S1...
  15. A

Uğraştığınız hobiler

Nitelikli kahve ve elektronik Arduino esp32 falan. Bu ara cardistrye başlamak istiyorum
  16. A

Gitar online kurs önerisi

Gitarım vardı seneler önce bı kursa gidiyordum ama çok bişey aklımda yok tekrar başlamak istiyorum. Udemy veya YouTube dan kurs öneriniz var mı 1679256142 Birde telinin değişmesi lazım tel önerisi yapabilecek?
Top Bottom