Neler Yeni

Rc araç hobim var millete boş geliyor

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6

şuan bunu düşünüyorum trx 4 bronco kopyası baya sağlam duruyor yabancıların incelemeleri var dişlileri full metal
Mesaj otomatik birleştirildi:

öğrenci iken elbette zor o zamanlar daha uygun çin modellerim vardı satmak zorunda kaldım çok üzülmüştüm ezelden beri var yani heveslik bir durum değil benimki sevda gibi bir şey aynı şekilde bilgisayarda öyle
Hocam dediğim gibi bir şeylerin pahalılığı kişiye göre değişir. Ben hobi tarzı şeylerin ihtiyaçların önüne geçmediği sürece yapılması taraftarıyım gayet keyifli iş. Ben de mesela Lego seti yapmak istiyorum gerçek modelli olanlarla. Mustang araba tarzı gerçek şeyler ancak öğrenci olduğum için ileriye saklıyorum. İnsanın ruhunu da beslemesi lazım

Can...

80+ Platinum
Fotograflara bakarsak baya guzel hocam.
videolarıda iyi sevdim ama gümrük çıkar mı acaba

Hocam dediğim gibi bir şeylerin pahalılığı kişiye göre değişir. Ben hobi tarzı şeylerin ihtiyaçların önüne geçmediği sürece yapılması taraftarıyım gayet keyifli iş. Ben de mesela Lego seti yapmak istiyorum gerçek modelli olanlarla. Mustang araba tarzı gerçek şeyler ancak öğrenci olduğum için ileriye saklıyorum. İnsanın ruhunu da beslemesi lazım
bir çok ilgilendiğim şey varda rc araçlar ve pc başı çekiyor pc eskiden zirvedeydi de eski heyecanı tadı kalmadı yüzden bir tık arkada legoya bende bayılırdım hatırlarım annem itfaiye set almıştı bana çok güzeldi sonra taşınırken olan oldu ona

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Valla şu benzinli drift yapılabilen rc arabalar çok iyi bir abide vardı ordan görmüştüm kocaman bir şey benzinliydi

Son düzenleme:

Yasin Çınar

80+ Bronze
Zevkler tartışılmaz hocam banada eskiden saat koleksiyonu yapmak saçma geliyordu (babam düşük bütçeli saat koleksiyonu yapıyor bu arada) şimdi baya ilgi duymaya başladım arada sırada babamın saatlerini karıştırıyorum koluma vs. takıyorum bende para kazanmaya başlarsam saat koleksiyonu başlamayı düşünüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba ben RC crawler bugy drone tarzı araçların hastasıyım gençken param varken içimde kalanları almayı seviyorum ilerde ne olacağı belli değil eğleniyorum şahsen millete bir rc araba 2 bin 10k diyince oha diyolar saçmalama vs tabi daha yüksekleri de var

Yani zaman zamanda alıyorum şuanda bir tane aklımda var 15 16 k fiyatı var

Yani sizce boş mu bu yaptığım yoksa onlara mı boş geliyor
Maddi durumla alakalı. Para kazanıyorsan ve temel ihtiyaçların üstüne paran artıyorsa bunu hobine harcaman gayet normal. Boş diyen ya ucu ucuna geçiriyordur hobiden haberi yoktur ya da farklı hobileri olduğu için seni anlamıyordur.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
RTR düşünüyorum yada siz bilirsiniz bu gümrük işlerini az çok bir RC alacağım 9 bin TL kargo vs gümrük vergisi çıkar mı normalde ödenmiş olarak yollanıyor

Yok annem karışmıyor o bile hastası da belli etmiyor ama ona xioami Suzuki jimny aldım haberi yok 🤣 annem bile karismazken boş para demezken bu millete ne oluyor anlamadım
Hocam 9 bin TL riskli baya gümrükte takılma olasılığı yüksek nerden aldınız, birde rtr olanlar genelde önerilmez kullanılan malzemeler kalitesiz olabiliyor ne aldınız link paylaşabilirmisiniz

Can...

80+ Platinum
Hocam 9 bin TL riskli baya gümrükte takılma olasılığı yüksek nerden aldınız, birde rtr olanlar genelde önerilmez kullanılan malzemeler kalitesiz olabiliyor ne aldınız link paylaşabilirmisiniz
Daha almadım hocam yukarda linki bıraktım yada Hb Toys r1001 yazın videoları malzeme kalitesi güzel duruyor aks dişlileri metal

Attığım linkte Türkiye'den alan varda takılmamış sanırım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

şuan bunu düşünüyorum trx 4 bronco kopyası baya sağlam duruyor yabancıların incelemeleri var dişlileri full metal

öğrenci iken elbette zor o zamanlar daha uygun çin modellerim vardı satmak zorunda kaldım çok üzülmüştüm ezelden beri var yani heveslik bir durum değil benimki sevda gibi bir şey aynı şekilde bilgisayarda öyle
Benim istediğim modeller bu ve bu gibi modeller hocam, fiyatlar belli.
Kendi imkanlarımızla ucuza güzel bi araç üretmeye çalışıyoruz şuan. Olursa inşallah Türkiye pazarında bu ürünleri aşılamak istiyorum

IMG_6331.jpeg

IMG_6330.jpeg

Arkadaşlar merhaba ben RC crawler bugy drone tarzı araçların hastasıyım gençken param varken içimde kalanları almayı seviyorum ilerde ne olacağı belli değil eğleniyorum şahsen millete bir rc araba 2 bin 10k diyince oha diyolar saçmalama vs tabi daha yüksekleri de var

Yani zaman zamanda alıyorum şuanda bir tane aklımda var 15 16 k fiyatı var

Yani sizce boş mu bu yaptığım yoksa onlara mı boş geliyor
Milletin kendisi hoş ve üşengeç. Ama futbol desen taparlar o yüzde giktir et milleti

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu senin hobin. Seviyorsan problem yok. Bende Hot Wheels alıyorum.

Can...

80+ Platinum
Güzel hobi kendin mi topluyorsun hazır set mi alıyorsun?
drone valan toplamıştım hocam fpv rc aracınm var buggy onu hazır aldım şuanda crawler alacağım muhtemelen toplama olacak gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
kendileri bilmiyorsa her şey boş hocam çok takmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular