Arama sonuçları: *

• Users: Aybars Han
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Aybars Han

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Kanka akranımsın bu LGS o kadar zor bir sınav değil, hele bir iki arkadaşın bahsettiği gibi OBP LGS'de neredeyse hiç işe yaramıyor. Diğer sosyal eylemlerden eksik kalıyor musun onu bilmiyorum ama çalışıyorsan da olağanca verimli ve makul sürede çalış yani.
  2. Aybars Han

AK47 Duvar Süsü Yaptım Sizce Nasıl Olmuş ?

Vayy sunucuda bu tür şeyler yapan adamlar da varmış.
  3. Aybars Han

instagram da başkasını videosunu paylaşmak telife sebep olur mu?

Galiba sayfa adminine kalmış bir şey arkadaşın dediği gibi ''@sayfanın adı'' yaparsanız en iyisi olacaktır. Büyük ihtimal takmazlar hatta takma olasılıkları baya düşük ama kaldırtma gibi bir hakları olur bence.
  4. Aybars Han

Muhabbet kușu canı döner çeker mi?

pahalıya patlamış kerata
  5. Aybars Han

Hocam o işi yanllış yapıyorsunuz. Kuşa bir Kapuçççino içirin en iyisi ben çok severim. Ya da amerikkano da içirebilirsiniz. çok severler :D
  6. Aybars Han

O tarz şeyleri sindirebilecek boyutda verebilirsiniz hocam. Sevmezse, kusarsa vermezsiniz ki seviyorlar. bunlar yiyebildiği oluyor.
  7. Aybars Han

Yok aga merak ediyor :D meyve gibi şeyler verebilirsin yemek dışında onun dışında limon portakal falan da verme. O yapı falan yemesin garibim :D
  8. Aybars Han

En sevdiğiniz 5 şarkı nedir?

Rap delisi değilim rap dışında da dinlerdim ama o biraz zor olurdu ama şer delisi olduğum için onun şarkıları gidiyom full. 1)şanışer ft sokrat / yalan 2)şanışer 9 yıl öncesine mektup 3)şanışer ft sokrat / güya (1) 4)şanışer artık anlamıyorum 5)şanışer aşk şarkısı.
  9. Aybars Han

Klasik Gitar Öğrenmek İçin Yardımcı Kanallar

Onur art.
Top Bottom