Arama sonuçları: *

• Users: Bukr3j
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bukr3j

boş pasaportla yurtdışına çıkarsan deport yenir mi

Pasaportunuzu kontrol eden görevliye kalmış, vizesiz bir yere gidiyorsanız sorun olabileceğini düşünmüyorum. 1728597733 https://www.youtube.com/results?search_query=yurt+d%C4%B1%C5%9F%C4%B1na+%C3%A7%C4%B1karken+neler+gerekli
  2. Bukr3j

boş pasaportla yurtdışına çıkarsan deport yenir mi

Deport yemen için o ülkede yaşıyabilmen gerekiyor. Deport Nedir? Deported tehcir anlamına da gelmektedir. Tehcir demek zorunlu göç demektir. Bir topluluk yaşadığı yerden göç etmek zorunda kalabilir. Göç etmesine sebep olan durumlarla karşı karşıya kalmış olabilir. İşte bu sürece verilen isim...
  3. Bukr3j

F/P elektro gitar önerebilir misiniz?

Vardır da napim.
  4. Bukr3j

Hocam siz bana bu şarjlara en uygun ucuz yollu F/P elektro gitarı söyleyin sonra tartışın.
  5. Bukr3j

O an aklıma Master of Puppets ve Kick Back şarkıları geldi ama Master of Puppets çalmak istediğim şarkılar arasında ilk sırada değil. Çalmak istediğim şarkıları listeyeleyim: Number One - Shiro Sagisu Ichizu - King Gnu Seventeen - Yoh kamiyama Shiruetto - KANA BOON BLACK MEMORY - THE ORAL...
  6. Bukr3j

J-Pop ve J-Rock çalmayı daha çok istiyorum. Özellikle Shiro Sagisu'nun Number One parçasını. Türünü tam olarak bilmiyorum.
  7. Bukr3j

Ephiphone'un elektro akustik var sadece Akakçe de.
  8. Bukr3j

Vallaha "Master of Puppets" ve 'KICK BACK" düşünüyorum, son zamanlarda "KICK BACK"e fazla sardım.
  9. Bukr3j

Bütçe 4500-5000 arası Elektro gitar kullanmak ve çalmak istiyorum ama gitarlardan hiç anlamıyorum. Yeni başlayacağım, önerebileceğiniz ucuz yollu F/P elektro gitar var mı?
Top Bottom