Arama sonuçları: *

• Users: WörWind
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. W

Beyblade Önerisi İstiyorum

Hangi seriden istiyorsunuz hocam? Galiba bakuten shoot serisinden istiyorsunuz o yüzden maalesef önerim yok yaşım yetmedi onu izlemeye. Ama nereden alabilirim diye sorarsanız orijinalleri ikinci el uygulamalarından alabilirsiniz. Dolapta satan çok kişi var. Ama fiyatları bir tik tuzlu diye...
  2. W

hot wheels s15 monalisa

cok begenmiyorsan degmez bence hoca magazada denk gelme ihtimalin az ama yine de bilemedim gerci raf fiyati bile 350 tl oldu lcw de ama benim pek begendigim bir model olmadigi icin almazdim sahsen.
  3. W

Hot wheels takas mantıklımı

sizin acinizdan mantikli olur bence hocam
  4. W

Hot wheels araba alma

ben olsam cayman tercih ederdim hocam bence daha guzel ama fiyati bir tik pahali gibi geldi nereden aliyorsunuz?
  5. W

Hot wheels araba alma

Cayman boulevard setindeki mi kirmizi olan mi hocam?
  6. W

Hot wheels araba alma

ne kadara alicaksin ikisinide
  7. W

mazda rx7 ile mazda rx8 takası mantıklımı

Evet hot wheelstan bahsediyor arkadas. Ya bana kalirsa ikiside cok guzel arabalar ve ikisine de sahibim. RX7 karaborsada biraz daha pahaliya satiliyor sanirim. Ondan dolayi birebir takas pek degmeyebilir deger acisindan ama sen rx8i daha fazla seviyorsan bir sey diyemem. 1722005676 Gerci biraz...
  8. W

Hot wheels takas yapma

dominic toretto seti deigl mi hocam
  9. W

Hot wheels takas yapma

Iyiymis hocam
  10. W

Hot wheels takas yapma

Anladim hocam hangi modelleri buldunuz merak ettim
  11. W

Hot wheels takas yapma

Koleksiyon degerli demek degildir hocam siz begeniyorsaniz degerlidir oyle soylebilirim. He tabi bazi eski uretim ya da nadir parcalar ya da zor bulunan preler var orasi ayri.
  12. W

Hot wheels takas yapma

Hocam bime geleceklerden bahsediyorsunuz sanirim. Hepsinin fiyati cok uygun eger ki cidden gelicekse. Begendiginizi alin o yuzden.
  13. W

Hot wheels takas yapma

Bence değmez i8 çok gördüm ama Silvia denk gelmedim
Geri