Hot wheels takas yapma

sorgucu

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşımla takas yapıcam bende nissan silva s15 var onda bmw i8 roadstre sizce takası yapayım mı

Bu tamamen kişisel tercih meselesi sen alman seviyorsundur ya da japon bunu bilmem.Ben japon arabaları sevdiğim için yapmazdım. (i8 roadster çok fazla buldum fakat hiç Silvia'nın S'sini bile bulamadım).Tercih zevk meselesi yani.

hocam 26 temmuz cuma günü baya bişiler gelcek hangi model alıyım koleksiyon yapıyorum fazla bilgim yok
Hocam bime geleceklerden bahsediyorsunuz sanirim. Hepsinin fiyati cok uygun eger ki cidden gelicekse. Begendiginizi alin o yuzden.

evet hocam 3 tane almayı planlıyorum değerli
Koleksiyon degerli demek degildir hocam siz begeniyorsaniz degerlidir oyle soylebilirim. He tabi bazi eski uretim ya da nadir parcalar ya da zor bulunan preler var orasi ayri.

Koleksiyon degerli demek degildir hocam siz begeniyorsaniz degerlidir oyle soylebilirim. He tabi bazi eski uretim ya da nadir parcalar ya da zor bulunan preler var orasi ayri.
hocam maalesef beğendiğim arabalar değerli oluyo zor boluyorum geçen şansa şok dan buldum 2 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,016
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri