Arama sonuçları: *

1. AEGON

Turktelekom prime sınırsız internet gözükmüyor

Benimde aynı şekilde gözüküyor türktelekom müşteri hizmetlerine sordum gözükmez ama paketinize dahil dedi.
  2. AEGON

Taahhütüm bitti hangi operatöre geçmeliyim?

Bende vodafone kullanıyorum tarifemi yenilemeye 480 tl fiyat çektiler türk telekoma geçtim 3 4 gün önce 325 tl ye 30 gb internet sınırsız ınstagram, facebook, twitter ve youtube var paketin içinde bugünde aynı paketin 40 gb internetlisini 320 tl ye veren tarifeyi yayınlamışlar sanırım ona...
  3. AEGON

Yardım VODAFONE vs TURKTELEKOM

O zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun.
  4. AEGON

Anladım hocam o zaman mecburen İnternetten başvuracaksın teslim alırken baban lazımmı tam bilmiyorum eskiden tc kimlik resmi filan çekerlerdi teslim etmeye gelen kurye hala öyle bişey var mı emin değilim.
  5. AEGON

Çekim gücü yaşadığın şehre göre değişir ancak vodafone türk telekoma göre çekim gücü daha zayıf bence yerinde olsam türk telekoma geçerdim. Hat babanın üstüneyse onun adına başvuracaksın babanla şubeye gidebilirsen 5 dk da hallediyolar istersen öyle yap.
  6. AEGON

Türk Telekomun sınırsız tarifesini kullanıyordum vodafone da 250 tl ye tahaddütüm bitiyor 480 tl fiyat çekti bende türk telekoma geçtim bugün hattım açılacak pişman olacağımı sanmıyorum
Top Bottom