Benimde aynı şekilde gözüküyor türktelekom müşteri hizmetlerine sordum gözükmez ama paketinize dahil dedi.Alıntıyı görüntüle
Bu sekilde gozukuyor acaba sinirsiz sosyal medya calisiyor mu yoksa paket mi degisti
inşallah öyledir, 377tl diyordu bende tahuteBenimde aynı şekilde gözüküyor türktelekom müşteri hizmetlerine sordum gözükmez ama paketinize dahil dedi.
Bende 15GB aldım normalde 155 bende 242 yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, yanlış mesaj gönderilmiş dedi sizede öyle olmuşturinşallah öyledir, 377tl diyordu bende tahute
Mesaj otomatik birleştirildi:
320tl yaziodu afislerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
inşallah, yarin bayiye gidip kontrol edicem. e-simi de cikartmam lazimBende 15GB aldım normalde 155 bende 242 yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, yanlış mesaj gönderilmiş dedi sizede öyle olmuştur
Sana şöyle kötü bir haberim var YouTube internetinden yiyor yememesi gerekirken sözde çözümü varmış ama ben ne çözüm aradıysam ne yaptıysam düzelemedi Android'deinşallah, yarin bayiye gidip kontrol edicem. e-simi de cikartmam lazim
insallah iosda harcamiyordur normal pakettenSana şöyle kötü bir haberim var YouTube internetinden yiyor yememesi gerekirken sözde çözümü varmış ama ben ne çözüm aradıysam ne yaptıysam düzelemedi Android'de
Kampanya tanimlamamislar benim hattima, talep actilar kampanya tanimlanmasi icin. Belki sizin hattinizda da boyle bisey olabilirBende 15GB aldım normalde 155 bende 242 yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, yanlış mesaj gönderilmiş dedi sizede öyle olmuştur