Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Kaybolan SIM kartın yenisi çıkarılabilir mi?

Yeterli diye hatırlıyorum hocam
  2. AGUMBA

Hemen verirler bayide
  3. AGUMBA

Çıkarılıyor. Varsa yakınlarında müdürlüğe git orda para almazlar ama bayiler ücret talep edebilir ben çalılırken ediliyordu ve bayiden bayiye fiyat değişir kafalarına göre. Hat sahibi sen olmasının bide öyle bir şey var
  4. AGUMBA

Yeni hat yada hattı üzerime almak?

Daha uygun bir yol yok ya hattı senin üstüne devir edecek hat sahibi ki onda da yine yeni bir tarife seçeceksin ve onun üstüne de vergi ödeyeceksin kendin yeni bir numara alsan da yeni bir tarife seçeceksin ve vergi ödeyeceksin o yüzden eğer şu anki telefon numarandan memnunsan ya da önemli...
  5. AGUMBA

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Peki biz Romanyalı mıyız 😂
  6. AGUMBA

Kardeşim GSM sektöründe hiçbir markaya güven olmaz bu adamlar paralarının büyük bir kısmına bizim bilgilerimizi başka şirketlere satarak elde ediyor fatura falan bunlar hikaye ne kadar çok kullanıcın olursa o kadar çok bilgi satabilirsin. Örnek olarak WhatsApp'ı gösterebiliriz tamamen ücretsiz...
  7. AGUMBA

Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok
  8. AGUMBA

TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri

İzleyebilirsin ben kendim senelerdir ssport+ kullanıyorum istemediğin kadar spor müsabakası var bünyesinde. İster motor sporları, ister dövüş sporları, ister futbol, basketbol (Euro league ve NBA ) ne istersen var 1734455591 Üye olurken YILLIKLOCA koduyla senelik 700 TL ye üye olabilirsin. Ah...
  9. AGUMBA

TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri

TV+ aylık 80 vereceğine ssport+ al senelik ortalama 700 TL
  10. AGUMBA

Mobil tarife önerisi

Hadi bakalım şansına artık
  11. AGUMBA

Mobil tarife önerisi

Yıl sonu değil bazen her ay bile geliyor yıldızlı günler. İhtiyacı olan varsa takip etsin
  12. AGUMBA

Mobil tarife önerisi

Türktelekom yıldızlı günler kampanyaları oluyor bir araştır şu an varsa geçebilirsin. Sınırsız sosyal medyayı paketler o fiyatlara falan geliyor
Geri