Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

ardyata

80+
Reaksiyon skoru
38
Ya gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?

Sızan Veriler: TCKN Ve GSM Numarası Hat Açılış Tarihi VKN Hat Kapalı Mı Açık Mı Bilgisi Veri Sızıntısını Yapan Kişi Faturalarda Ulaşıcakmış Acımış 2024'Ün Aralığında Sızmış Maalesef:(

Ekler

• Ge_jHvJbsAA2BGN.jpg
    Ge_jHvJbsAA2BGN.jpg
    88.3 KB · Hit: 294
Son düzenleme:
Ya gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?
bu hangi site veya forum

Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok

Bizim bu ülkede hiçbir zaman güvenlik olmadı ki ne siber anlamda ne de sosyal hayatta
Heryerde çok guzenli sistemimiz diyorlar ama yazılım bilmeyen bile çok kolay şekilde bütün bilgilerimize ulaşabiliyor çocuklara bile engel olamıyorlarken bide siber saldırılara mi karşı koyacaklar

Bizim bu ülkede hiçbir zaman güvenlik olmadı ki ne siber anlamda ne de sosyal hayatta
Heryerde çok guzenli sistemimiz diyorlar ama yazılım bilmeyen bile çok kolay şekilde bütün bilgilerimize ulaşabiliyor çocuklara bile engel olamıyorlarken bide siber saldırılara mi karşı koyacaklar
Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok
Vodafone'a Güveniyorum Global Bir Marka Sonuçta Onun Veritabanı Güvenliği Daha Güçlüdür Belki.

Oda güvenli değil lakin Diğer operatörler verilerin sızdığıni soylemezken en azından Vodafone bunu söylüyor:D

adamlar 101 milyon kişiyi indirmişler numara çok sorun değil. wp den arıyorlar zaten her gün afrikalılar

Numarayı Aldığım Saat Ailemin Eski Hatları Kapalı Gözküyor nedense hatımda açık gözüküyor.

Dosyanın ön izlemesine ne isim ne de tc kimlik var. Boş bir dosya.

Şaşırmadım hiç. 100 milyon insanın tüm bilgilerini 1 gecede çaldılar telefon numaraları mı çalınmayacaktı. Daha bu sabah beni 3 yabancı numara aradı whatsappdan. Ah keşke şu saçma sapan şeylere değil de altyapıya siber güvenliğe bütçe ayırsa canım(!) devletim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri