Arama sonuçları: *

1. E

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

532’yi arayarak oluşturun talepten dolayı olmuyormuş. Şubeye gittiğimde Oluşan talebi iptal ettirmemi istedi Daha sonrasında tekrar başvurdu. teşekkürler agalar
  2. E

Hocam farklı cihazdan farklı tarayıcıdan farklı telefondan denedim sonuç aynı
  3. E

45 Prime tarifesi 2 ay için 589₺ 1733380843
  4. E

Yüksek ihtimalle ilk belirtilen illere afiş dağıtıldı bir kaç şubeye daha gidicem
  5. E

Şubenin biri öyle bir şey yok dolandırıcı onlar falan diyince web sitesini gösterdim. Hala dolandırıcı demeye devam ediyor uzatmadan çıktım 😂 1733325696 Başka bir şubeyi deneyeyim bari
  6. E

İl hatası veriyor hala ama ? 1733324028 1 AY İÇİNDE diyor görselde tarih eski .d 1733324046 Peki paket detayında kdv dahil 599₺ yazması nedir ?
  7. E

İl kısıtlaması gözüküyor.
  8. E

NET GSM SKANDALI 🎈

NETGSM konularının hep altına yazmıştım böyle bir şey olacağını. Fiyat revizesi,kısıtlama illaki olacak demiştim. X'deki Faiş fiyat olayından dolayı ::)
  9. E

Türkcell ile olan kontratım sona eriyor sizce Türk Telekom a geçmeli miyim?

https://www.nperf.com/tr/map/TR/-/164410.Trk-Telekom-Mobile/signal?ll=20&lg=0&zoom=3 Kapsama alanına bakarak tercih et. İnternet alsanda telefon çekmedikten sonra zehir oluyor.
  10. E

Operatör önerisi 2024 fahiş fiyatlara karşı

Eğer gerçekten Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor ise istanbul içinde çok iyi bir çekim alanı var demektedir. FP olarak alınabilecek bir çok paketi var. Ancak sana bu paket fiyatlarının devamlılığını sunamayacağını düşünüyorum. Turkcell kendisine böyle rakip olacak birine müşteri kaybetmek...
  11. E

Türk Telekom Mobil Sözleşme Feshi Olması

Aynı olayı yaşadım. Türktelekom çağrı ekibinde eksik bilgi verilmesinden dolayı faturam yüksek gelmişti. Faturamın söylenilmeyen ücret kısmını almıyorlar kaç aydır ama paketim eksiksiz. Cayma hakkında hem bundan dolayı var hemde yeni yaptığın için çıkmıyor diye biliyorum
  12. E

Netgsm hakkında bilgi verir misiniz?

Tekelleşmiş firmalara haram zıkkım olsun o fiyatlar ya %500 zam nedir kaç yıl içerisinde. Vodafone üzerinden 2. hattımı aldım 700 küsür hat ücreti çekti.
  13. E

-Anket-Faturalı Hat mı kullanıyorsunuz Faturasız mı?

Faturalı Türktelekom 45GB 2000dk 250sms 272.54 TL
Top Bottom