Arama sonuçları: *

1. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Tamam olabilir adabiyla teklif etmiyorlarki zorla taciz ediyorlar 1 kez dese tamam ama yok hattan bile bırakmıyor seni yalanlar dolanlar vs sırf çekmek için kendine
  2. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Turkcelldeyim zaten ona sövüyorum birkaç gündür 😆
  3. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Hayır taciz etmek için sadece kendine çekmek için onu yapıyorlarsa adam gibi çekecek internet olmuyorsa hakkini alırlar
  4. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Alt sınıf olabilir ama herzaman hergun arayıp aloo size özel yeni paketlerimiz var anket vs işleri için taciz etmeyi biliyorlar o zaman hakederler cahil özürlü olan sensin
  5. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Aradayım turkcell güzel yerde çok iyi çekiyor sadece bazı yerlerde kafayı yiyor deli oluyorum mesela merkeze yakın makina dairesinde çekmiyor veya sahilde ping çok yüksek oluyor bunlar harici turkcell, turk telekom Vodafone vs bunlardan çok daha iyi 1752406012 Türk telekom bende memnundum ama...
  6. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Okumana gerek yok hadi git burdan senin ailen cahil seni yapmakla okumak istemiyorsan okuma banane bundan
  7. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Bir arkadas uyarmisti kulak asmadim ozur dilerim ondan turkcellde s.. gibi operator 20gb İnternete 300 ödüyorum gnc ile turkcell turkcell diye dedik turkcell de anasının..gibi çıktı eski turkcell böyle değildi suan ne merkezde ne sahilide düzgün çekiyor sürekli yüksek ping İnternet kesilmesi...
  8. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Öyle saçmalık mı olur olsa da oraya bilgilendirsinler eyvallah ha 4k izlemişim ha 360p daha erken biter en fazla aptl aplt kurallar 1740867407 Ev İnterneti hakkında bilgim yok fakat mobil bile bu kadar s.kmsonik ise evi tahmin edemiyorum 1740867452 Sen sen ol bunlara 1 kuruş kazandırma benim...
  9. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Dogru Adam gibi hizmet verse pahali olsun bari 1740859799 Arkada mesaj vs geliyor güncelleme gibi şeyler veya sende sıkıntı var aileden 2 kişi turkcelli fişek gibi internet
  10. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Turkcelldeydim hocam bu kadar değildi telefonla da alakası var ama turkcellde iken internet fişek gibiydi çok memnundum 1740859691 Puahhahah kullansan anlarsın tt gibi skm gibi operatörü turkcell de 1 oluyorsa tt de 5 6 oluyor
  11. TalisMann

Türk telekom rezilligi

23 günü kaldı Allaha şükürler olsun 1740859547 Bilerek yapıyor cimri firma
  12. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Ya bıktım artık Türk telekom gibi ... im gibi operatorden artık burama geldi yeter ya zaten mukemmelmis gibi 4gb youtube çıktı günlük ne yapmama rağmen kendi internetimden yiyor 1.3 GB internetim kalmış zaten 3 4 kez denedim yok telefon kapatıp açtım yok kendi internetimden yiyor mesaj da geldi...
Geri