Türk telekom rezilligi

ha 3 aydır mahallede arıza var diyor ne sebebi söylendi ne de arıza söylendi ne de çalışma olduğu söylendi kendi sitelerinden baktığımda arıza yok diyor mahallede aynı altyapıyı kullanan vodafone interneti çatır çatır çalışıyorken ben 3 te kaldım 3 aydır interneti değiştireyim diyorum mahallede altyapı olmadığını gösteriyor adamlar internet değiştirmeyim diye altyapımı yok gibi gösteriyorlar daha büyük rezillik var mı :D

reisim 720p üzeri senin internetten gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında müşteri hizmetleri ile görüştüm
Öyle saçmalık mı olur olsa da oraya bilgilendirsinler eyvallah ha 4k izlemişim ha 360p daha erken biter en fazla aptl aplt kurallar

mobil interneti ayrı rezil ev interneti ayrı rezil gerçekten türkiyenin başına gelmiş en rezil internet sağlayıcısı olabili rson 3 aydır ev internetimi kullanamıyorum 3mbps hızın üstüne çıkamıyorum :D
Ev İnterneti hakkında bilgim yok fakat mobil bile bu kadar s.kmsonik ise evi tahmin edemiyorum

ha 3 aydır mahallede arıza var diyor ne sebebi söylendi ne de arıza söylendi ne de çalışma olduğu söylendi kendi sitelerinden baktığımda arıza yok diyor mahallede aynı altyapıyı kullanan vodafone interneti çatır çatır çalışıyorken ben 3 te kaldım 3 aydır interneti değiştireyim diyorum mahallede altyapı olmadığını gösteriyor adamlar internet değiştirmeyim diye altyapımı yok gibi gösteriyorlar daha büyük rezillik var mı :D
Sen sen ol bunlara 1 kuruş kazandırma benim de 1 aydan az kaldı direkt başka operatöre

Öyle saçmalık mı olur olsa da oraya bilgilendirsinler eyvallah ha 4k izlemişim ha 360p daha erken biter en fazla aptl aplt kurallar

Ev İnterneti hakkında bilgim yok fakat mobil bile bu kadar s.kmsonik ise evi tahmin edemiyorum

Sen sen ol bunlara 1 kuruş kazandırma benim de 1 aydan az kaldı direkt başka operatöre
zaten direkt türknete geçiceğim bitince tahhüt.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bir arkadas uyarmisti kulak asmadim ozur dilerim ondan turkcellde s.. gibi operator 20gb İnternete 300 ödüyorum gnc ile turkcell turkcell diye dedik turkcell de anasının..gibi çıktı eski turkcell böyle değildi suan ne merkezde ne sahilide düzgün çekiyor sürekli yüksek ping İnternet kesilmesi oluyor o aldığınız para dolanıp sizin alt tarafınıza girip ananızın altından çıksın yediğiniz para biryerinizde kala inşallah

Ya bıktım artık Türk telekom gibi ... im gibi
operatorden artık burama geldi yeter ya zaten
mukemmelmis gibi 4gb youtube çıktı günlük ne
yapmama rağmen kendi internetimden yiyor 1.3
GB internetim kalmış zaten 3 4 kez denedim yok
telefon kapatıp açtım yok kendi internetimden
yiyor mesaj da geldi tanımlandı diye uygulamadan
da görebiliyorum ama yinede israr ediyor
dolandırıcılar.$imdi kaç kez aramaya çalıştım ah
bir açsaydr o turk telekom musteri hizmetinden
eleman, pazar gununu ona cehennem edecektim o
sinir ile çok ağır konusacaktim pazar günü olduğu
için baglanamadım utanmazmiş gibi hala beni
arıyorlar tarifeniz bitimine az kaldı size özel
paketler için keşke șuanda aramaları için dua
ediyorum ana avrat neyse üstelik sunduğu fiyat
önceki yila göre zamın da zamı dolandıricılar.Tek
buymuş gibi oyunlarda yüksek ping Înternet
kesilmesi gibi çok sikıntı yaşıyorum bir daha türk
telekoma geçenin yatağa yatırıp ...sinler 2 katını
öderim turkcelle geçerim ayrıyeten öyle de değil
turkcell bile bunlara göre çok daha avantajlı 1 yıl
ỏncesinden turkcellden geçtim turk telekoma
geçmez olaydım suç bende zaten fakat nerden
bileyim.Cok mukemmellermis gibi istediği fiyatlar
havada değil uzayda siz siz olun turk telekom gibi
dolandırıcıların eline düşmeyin sadece bunu
diyorum herkese iyi akşamlar
Müşteri hizmetlerine onu yapacaktımi buna yapacaktım kısmından sonra bir kelime dahi okumadım mesajınızda. Sizler, bu kurulu düzenin sizlerle arasındaki işçi sınıfında sayılabilecek iletişim elemanlarını günah keçisi olarak kabul edecek kadar cahilsiniz işte.

Zamanında netgsme geçecektiniz.
Hem türkcell baz istasyonlarını kullanıyor hem de o üçlü çeteden değil.

Müşteri hizmetlerine onu yapacaktımi buna yapacaktım kısmından sonra bir kelime dahi okumadım mesajınızda. Sizler, bu kurulu düzenin sizlerle arasındaki işçi sınıfında sayılabilecek iletişim elemanlarını günah keçisi olarak kabul edecek kadar cahilsiniz işte.
Okumana gerek yok hadi git burdan senin ailen cahil seni yapmakla okumak istemiyorsan okuma banane bundan

Valla 10 senedir Türk Telekom kullanıyorum bir ben memnunum galiba hiçbir sorun yaşamadım bir gün bile.

Zamanında netgsme geçecektiniz.
Hem türkcell baz istasyonlarını kullanıyor hem de o üçlü çeteden değil.
Aradayım turkcell güzel yerde çok iyi çekiyor sadece bazı yerlerde kafayı yiyor deli oluyorum mesela merkeze yakın makina dairesinde çekmiyor veya sahilde ping çok yüksek oluyor bunlar harici turkcell, turk telekom Vodafone vs bunlardan çok daha iyi

Valla 10 senedir Türk Telekom kullanıyorum bir ben memnunum galiba hiçbir sorun yaşamadım bir gün bile.
Türk telekom bende memnundum ama bende bir sure sonra saçmaladı kendinden soğuttu

Okumana gerek yok hadi git burdan senin ailen cahil seni yapmakla okumak istemiyorsan okuma banane bundan
Okumak isteme konusuna nereden atladık? Senin alt sınıf çalışanlara saygın yok gibi, bu durumda cahil olan kişi sen sayılırsın maalesef :)

Aradayım turkcell güzel yerde çok iyi çekiyor sadece bazı yerlerde kafayı yiyor deli oluyorum mesela merkeze yakın makina dairesinde çekmiyor veya sahilde ping çok yüksek oluyor bunlar harici turkcell, turk telekom Vodafone vs bunlardan çok daha iyi

Türk telekom bende memnundum ama bende bir sure sonra saçmaladı kendinden soğuttu
Netgsm türkcellin baz istasyonlarını kullanıyor.

Okumak isteme konusuna nereden atladık? Senin alt sınıf çalışanlara saygın yok gibi, bu durumda cahil olan kişi sen sayılırsın maalesef :)
Alt sınıf olabilir ama herzaman hergun arayıp aloo size özel yeni paketlerimiz var anket vs işleri için taciz etmeyi biliyorlar o zaman hakederler cahil özürlü olan sensin

Geri