Arama sonuçları: *

1. Yphen

Turktelekom'a geçilir mi?

Yakın çevremde var mı sormam lazım hocam. Saçma ***** fiyatları kafalarına göre kesintileri olmasa sorunum yoktu.
  2. Yphen

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/kapsama-haritasi Bende HD+ çıktı oturduğum yere göre
  3. Yphen

Hız konusundan kastınız 4.5G'de mi?
  4. Yphen

Ben çok fazla şehir dışına çıkmıyorum hocam dağlık ormanlık taraflara da gitmiyorum şehir içi işimizi görmesi yeterli.
  5. Yphen

Numara taşıma için turk telekoma'mı başvuru yapmam lazım? 1748866662 Nereden bakıyorum hocam ona?
  6. Yphen

O kadar kötü mü ya çekim kalitesi..
  7. Yphen

Bende de bir sürü kampanya gösteriyor fiyatları da uygun geldi sadece çekim kalitesi ve cayma bedelini merak ediyorum.
  8. Yphen

Fahiş fiyatları ve paket aşımında ki uyguladığı fiyatlar onu kaliteli yapmaz hocam çekim kalitesi olarak okey olabilir ama diğer noktalar da sınıfta kalmış bir operator artık benim için. 1748866426 Yani sabitlikten kastınız nedir hocam?
  9. Yphen

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi yıllardır Turkcell kullanırım lakin fahiş fiyatlar ve saçma sapan paketleri yüzünden artık turkcell'den çıkmaya karar verdim numaramı değiştirmek istemiyorum taşımak istiyorum Turk Telekom çekim kalitesi olarak nasıldır her yerde çekiyor mu? Bir de...
Geri