Turktelekom'a geçilir mi?

Şehir icinde sorun yok. Ama bir kampa veya yola ciktigimda parasi batsin diyordum bugun itibari ile buna bir son verdim
Ben çok fazla şehir dışına çıkmıyorum hocam dağlık ormanlık taraflara da gitmiyorum şehir içi işimizi görmesi yeterli.

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi yıllardır Turkcell kullanırım lakin fahiş fiyatlar ve saçma sapan paketleri yüzünden artık turkcell'den çıkmaya karar verdim numaramı değiştirmek istemiyorum taşımak istiyorum Turk Telekom çekim kalitesi olarak nasıldır her yerde çekiyor mu? Bir de numara taşıma yaparken cayma bedeli vs ne kadar ödüyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çekim muhabeti bölgeden bölgeye inanılmaz deyişiyor, operatör seçimini yakın çevrendeki kişileri dinleyerek tercih etmelisin. Türkcell'den memnunsan faturasız olarak başka bir operatore geçtiğin gibi türkcellin numara taşıma paketlerinden yararlanabiliyorsun.

Çekim muhabeti bölgeden bölgeye inanılmaz deyişiyor, operatör seçimini yakın çevrendeki kişileri dinleyerek tercih etmelisin. Türkcell'den memnunsan faturasız olarak başka bir operatore geçtiğin gibi türkcellin numara taşıma paketlerinden yararlanabiliyorsun.
Yakın çevremde var mı sormam lazım hocam.
Attan inip eşeğe binmek bu olabilir sanırım
Saçma ***** fiyatları kafalarına göre kesintileri olmasa sorunum yoktu.

Geri