Arama sonuçları: *

1. D

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Şuan 250 ödüyorum xmcnbxbx
  2. D

Dedim ya hattı kapatcam ya tasicam yada kontörlü cevircem diyince biz sizi teklif için arayalım dediler ucuzlattilar direk
  3. D

TT fena değil indirim yaptirtcam 700 800 TL diyorlar yeni tarifeye 200 e dusururum 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya3 sınırsız youtube insta twitter facebook yaay falan WhatsApp miss
  4. D

Şimdi şöyle operatörler faturalı hat özellikle mesela 10 GB 1000 dk 1000 sms normalde 700 TL diyelim fakat diz yeni müşteri olduğunuz ve taahhüt verdiğiniz için 200 TL ye geliyor indirim bedelleri yansıtılıyor kaldığınız ay gün bazlı
  5. D

40 GB internet 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız ayda 250 TL ödüyorum TT de sen düşün gerisini 😆 1733344216 Çalıda hepsi berbat
  6. D

TT kullanıyorum uzun süredir turkcell ve vodafone kazık çünkü
  7. D

Bende bursadayim 1733342682 Evet
  8. D

Elbette geçersin hocam
  9. D

Evet Yapabilirsin
  10. D

Şuan kullandığım tarife ile aynı 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız 300 ödüyorum bı görüşelim 200 250 ye dusurursem devam ederim aynı tarife hattan yoksa numara taşıyıp geçerim bu tarifeye 😆 1733304765 30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne...
  11. D

Sosyal medya sınırsız mı? Turkcell kardeşim 1733304539 O şehir efsanesi hocam inanmayın hemen yada 1 ay sonra gecebiliyorsun diye biliyorum
  12. D

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Sosyal medya sınırsız yok mu pakette
  13. D

Yardım Operatör değişikliğinde son faturalandırma tam ücret mi oluyor?

Kendi kullandığıma benzer baktım kazık fiyatı
  14. D

Yardım Operatör değişikliğinde son faturalandırma tam ücret mi oluyor?

Eğer taahhüt bittiyse taahhutsuz fiyattan gün bazlı yansır taahhüt varsa kalan haklarının her hangi birini bitirirsen tam yansır. 1729543480 Hocam indirimli kullanmak basit müşteri hizmetlerini ara hattı kapatcam yada kontörlüye geçicem de seni o bölüme aktaracak neden geçiyorsunuz derse çok...
  15. D

Taahhütüm bitecek faturalı uygun tarife var mı?

Ama sana tavsiyem müşteri hizmetlerini ara blöf yap hattı iptal edicem yada kontörlü ye gecircen diye seni iptal birimine aktarıyor soruyorlar neden diye diyorsun istediklerini tarife iste çok ödüyorum falan de ona göre oba benzer tarifeyle devam etme imkanın var yada bayiilerden sana sunulan...
  16. D

Taahhütüm bitecek faturalı uygun tarife var mı?

Bro TT deysen neden müşteri hizmetlerine sormuyorsun 😅😆 Aynı şekilde Turkcell e de sorabilirsin TT deki mevcut müşteriye buradakiler nasıl tarife önersin 😆😆
Top Bottom