Arama sonuçları: *

1. oaK´

Turkcell NetGSM kulllanıcılarına erişim engeli getirmiş

yok hocam değil büyük ihtimal bi kaç ay önceden diyorlardı türkcell bize dava açacak diye, interneti ucuza veriyolar diye ek davalarıda vardı diye biliyorum türkcell ile 1731232186 büyük ihtimal netgsmi hedef göstericekler türkcell mağduru oynayıp hiç bi açıklama yapmayacak olan netgsmye olcak xDD
  2. oaK´

NetGsm’e geçtim pişman olur muyum?

vodafone ve türktelekomu her türlü bitirir, zaten altyapısı türkcell
  3. oaK´

hocam bende 2 aydır kullanıyorumda aşımlık bi durumum olmadı daha zaten tek internet kullanıyom 1725281050 bu arada aldığınız hız mahalleye göre değişebilir onu söyleyim baştan mesela bazı yerlerde bende 3 download 50 upload da oluyor tam terside oluyor, evde upload 20 30 şeklinde download 10...
  4. oaK´

hocam bende geçtim çok memnunum sokakta 80 mbps alıyom çok iyi 1725280197
  5. oaK´

Netgsm VoLTE ve VoWiFi özelliği ne zaman gelecek?

çekmiyor - fahiş fatura - dalga geçer gibi hazırladıkla ai chatbot - faturada yazan tutarın üstüne sürekli ek ücret eklemeleri
  6. oaK´

Vodafoneda çok kötü hocam ben vodafonedan kaçıp geldim netgsmye ama türk telekom çok ayrı seviye :D
  7. oaK´

whatsapptan konuşunca nasıl oluyor hocam?
  8. oaK´

belli değil, benim için çok önemli değil zaten de en kısa sürede gelse çok iyi olur
  9. oaK´

Vodafone Faturalıya Yeni Tarifeler🔥Kaçırma🔥20GB 191₺😱

aynen hocam, çoğunda geliyor anlaşmaları varda çok spesifik küçük bi bankaysa anlaşmaları olmayabilir internet sitesinden anlaşmalı bankalara bakabilirsiniz.
  10. oaK´

altyapı olarak türkcellin baz istanyonlarını kullanıyor, sürekli arama yapan birisiyseniz ses kalitesi düşük diyolarda ben çok anlamadım farkı, onun dışında bazı bankalardan sms gelmiyor, büyük bankaların çoğuyla anlaşmalaı ancak yine de bi kaç tane eksikleri var. volte ve vowifi çalışmıyor...
  11. oaK´

vodafone çekmeyen internetle tarife yapmaya devam etsin. Tahhüt bittiği gibi netgsm'ye geçtim sokakta 80 mbps download alıyorum. 10 gb paketi 99tl fln
  12. oaK´

NetGSM geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı?

kullanmadığım için bilmiyorum maalesef hocam, nays papara Akbank iş bankası kullanıyorum onların mesajları gelior 1721319140 bu arada bu hız evde böyle değil gece 3 gibi böyle oluyor ancak gün içinde max 40 download 2 upload oluyor
  13. oaK´

verdiğim en iyi karar
  14. oaK´

interneti çeksinde gerisi sorun değil ya aramaları whatsapptan yapıyom genelde
  15. oaK´

he o sorun değil ya zaten kimseyle telefonda görüşmüyorum, whatsapptn arasam düzelir mi
  16. oaK´

hocam volte ve vowifi ney sitelerinde baktım kullandığım bankalara entegre olmuşlar iş bankası ve papara, diğerlerinide artık bi şekil hallederim diye düşünüyorum, Vodafone a 240 tl vermektense D:
  17. oaK´

allahın belası Vodafone taahhütüm bitiyor net gsmden 60 ellik paketlerden birini alacağımda sizce iyi midir?
Top Bottom