hocam volte ve vowifi neyvoLTE ve voWİFİ yok onu bilerek al onun dışında iyi diye biliyorum facebook gruplarında memnun olan insanlar var banka entegrasyonları tamamlanmadı ama onu bilin.
sim kartını alıyorsunuz geçişleri tamamlıyorlar voLTE ve voWİFİ arama yaparken daha kalitlei olmasını sağlıyor yanılmıyorsam bu konuda tam bilgim yok arama esnasinda 3gye düşüyor voLTE olmadığında ondan görüşme kalitesi leş oluyor.hocam volte ve vowifi ney
sitelerinde baktım kullandığım bankalara entegre olmuşlar iş bankası ve papara, diğerlerinide artık bi şekil hallederim diye düşünüyorum, Vodafone a 240 tl vermektense D:
he o sorun değil ya zaten kimseyle telefonda görüşmüyorum, whatsapptn arasam düzelir misim kartını alıyorsunuz geçişleri tamamlıyorlar voLTE ve voWİFİ arama yaparken daha kalitlei olmasını sağlıyor yanılmıyorsam bu konuda tam bilgim yok arama esnasinda 3gye düşüyor voLTE olmadığında ondan görüşme kalitesi leş oluyor.
vowifi çok şart bir şey değil evinde telefon çekmiyorsa işe yarar. volte de aramayı 4g üzerinden yaptırıyor. arama kalitesini artırır. çok büyük eksik mi desen değil. çoğu kişi aktif bile etmiyor.sim kartını alıyorsunuz geçişleri tamamlıyorlar voLTE ve voWİFİ arama yaparken daha kalitlei olmasını sağlıyor yanılmıyorsam bu konuda tam bilgim yok arama esnasinda 3gye düşüyor voLTE olmadığında ondan görüşme kalitesi leş oluyor.
interneti çeksinde gerisi sorun değil ya aramaları whatsapptan yapıyom geneldeKonuşmaya geç baglaniyor. Ses kalitesi daha kötü bankalardan onay kodlari bazen geliyor bazen gelmiyor. Onun dışında fiyatı uygun.
Yapı Kredi ve sipay mesajları gelmiyor deniliyor. Sizde de durum aynı mi?
bu arada bu hız evde böyle değil gece 3 gibi böyle oluyor ancak gün içinde max 40 download 2 upload oluyor