Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Anakart
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Çözüldü✓ USB Device Over Current Status Detected Hatası

Kasadaki USB'ler mutlaka anakarta bağlıdır. Genelde bunlar altta oluyor. Kasaya ve anakarta göre değişir ama genelde kasa USB girişleri anakartın en altında olur.
  2. RTX3070

Anakarta zarar gelmiş olma ihtimali maalesef çok yüksek ama o USB 3.2 portunun anakart bağlantısını kesip tekrar dener misiniz?
  3. RTX3070

Yazıcı bağlanan USB portunda gözle görülür bir yanma vs var mı? Kasaya mı yoksa anakarta mı bağlanmıştı?
  4. RTX3070

Çözüldü✓ Msı centerdan bios güncellerken Ekranım gelmedi

MSI Center'daki BIOS güncellemeleri öyle olabiliyor maalesef. Keşke USB ile yapsaydınız. İşe yarayacağını hiç sanmam ama fişi çekip BIOS pilini çıkarmayı deneyin. Bir süre dursun, sonradan fişi tekrar takın ve flash BIOS deneyin.
  5. RTX3070

Çözüldü✓ PREMIER PRO VE AFTER EFFECTS DE AĞIR PROJELERDE İNTEL Mİ AMD Mİ

AE'de 16 GB RAM çok yetersiz. En az 32 yapınız.
  6. RTX3070

Argb fan kontrolcüyü anakarta bağlayıp fanların hızını kontrol etmek

Fanın kontrolcüsünün yüksek çözünürlüklü fotoğrafını bulamadım ama bu kontrolcünün aynısını gördüğüme eminim. Bunların hızı kontrol edilemiyor maalesef. Hız kontrolü için ürün açıklamalarında "PWM" veya "DC" ifadelerini arayın.
  7. RTX3070

Argb fan kontrolcüyü anakarta bağlayıp fanların hızını kontrol etmek

Fanların modeli nedir?
  8. RTX3070

Güncelleme yaparken elektrik gitti

Kendin bir SPI programmer + SOIC8 chip alıp BIOS'u tekrar yazabilirsin ama başka bir PC gerekiyor. Duman olayı bence BIOS'tan daha endişe verici.
  9. RTX3070

B550 gaming edge bios bozuk

Aynısını aynı anakartla ben de yaptım ancak bende sorun olmadı, başka bir şeyle alakalı olmasın?
  10. RTX3070

PCIe 3.0 x4 anakarta samsung 970 evo plus uyar mı

Uyar tabii ki.
  11. RTX3070

Çözüldü✓ msi bioslarda ultra fast boot gibi bir ayar varmı ?

Ben de 970 Evo Plus kullanıyorum, benzer hızlar alıyorum ve boot sürem 12-16 saniye (sistem POST'u da dahil). B550 Gaming Edge Wi-Fi kullanıyorum. Ultra fast boot'u ben de aradım ancak bulamadım. Nedense MSI'da yok o sanrım.
  12. RTX3070

R9 5900X e B550 anakart alınır mı

Bu anakart çok kötü. Onun yerine B550 Gaming Edge Wi-Fi alınabilir. VRM'ler konusunda B550-E'ye yakındı sanırsam.
  13. RTX3070

Bu B560M - Z490'lardan hangisi daha iyi?

Yok 150 dolardan fazla olmazmış. Bazooka olacak gibi.
  14. RTX3070

Yetmiyor maalesef, maks. 150 dolarmış.
  15. RTX3070

Evet ben de az önce TechPowerUp LGA 1200 Tier List'ten baktım, bunların arasında B560M Bazooka en iyi VRM'e sahip. Sanırım tercih o yönden olacak.
  16. RTX3070

Evet o çok güçsüz görmüştüm daha önceden. Steel Legend şu an görüntü bakımından çok avantajlı VRM listelerine bakacağım.
  17. RTX3070

Fiyat bakımından diğerlerinden endişelendirici biçimde ucuz sıkıntı yaşasın istemem zaten PC'den anlamıyor. Ayrıca VRM'leri bu kartın iyi değildi sanırım.
  18. RTX3070

Bütçesi ancak bu kadar yetiyor bir arkadaşım alacak. 11400F önerdim onunla kullanacak.
  19. RTX3070

bios kurtarma yardım help me

Başka PC'n var mı evde?
  20. RTX3070

Yardım Bios güncellemesi yaparken kapattım açılmıyor.

Hangi anakart?
Top Bottom