Neler Yeni

B550 gaming edge bios bozuk

alex jensen

80+ Silver
Arkadaslar biostan secure boot seceneginden yanlislikla enrool all default factory keyse bastim basış k basış daha hic biosa giremedim windows aciliyor fakat biosa girmiyordu biosta siyah ekran vrdi cmosu vs defalarca denedim tık yok garantiyr verdim sizce sorun benden mi kaynakli?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
BİOS'tan voltaj ayarları haricinde bir ayar değiştirmenizden kaynaklanacak bir sorun sizden kaynaklı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Voltaj ayarlarıyla oynasanız da anlamaları mümkün değil bios da sıfırlamışsınız. Voltaj ayarlarıyla oynarak bile anakartın bozulacağını sanmıyorum.

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİOS'tan voltaj ayarları haricinde bir ayar değiştirmenizden kaynaklanacak bir sorun sizden kaynaklı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Voltaj ayarlarıyla oynasanız da anlamaları mümkün değil bios da sıfırlamışsınız. Voltaj ayarlarıyla oynarak bile anakartın bozulacağını sanmıyorum.
Valla voltajla falan değil secure boottan tpm ayarlariyla oynayip bir şey yapmisim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bios flashback ile bios’u baştan yaz düzelir

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios flashback ile bios’u baştan yaz düzelir
Denedim de kırmızı isik flashi hic sonmedj sureli yandi 1 saat bekledim tık yok anakartin isiklarida yanmadi o surede

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Denedim de kırmızı isik flashi hic sonmedj sureli yandi 1 saat bekledim tık yok anakartin isiklarida yanmadi o surede
Sabit mi yandı kırmızı ışık sürekli yoksa sürekli yanıp söndü mü

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Arkadaslar biostan secure boot seceneginden yanlislikla enrool all default factory keyse bastim basış k basış daha hic biosa giremedim windows aciliyor fakat biosa girmiyordu biosta siyah ekran vrdi cmosu vs defalarca denedim tık yok garantiyr verdim sizce sorun benden mi kaynakli?
Aynısını aynı anakartla ben de yaptım ancak bende sorun olmadı, başka bir şeyle alakalı olmasın?

alex jensen

80+ Silver
Aynısını aynı anakartla ben de yaptım ancak bende sorun olmadı, başka bir şeyle alakalı olmasın?
Hayir tabii ki nasıl olsun 2 farkli usb ile denedim kart güncellenmiyor kartın biosunda bir sorun var belli resetlesem bile biosa erisemiyordum biostan enroll all default factory keyse bastim olanlsr oldu o tpm keyleri ile ilgili ve baya önemli bir ayarmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,079
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom