Arama sonuçları: *

1. A

Yardım BIOS Hep Sıfırlanıyor bilen yokmu çözümü ?

yeni altım 16 gb onu kullanıyorum suan 2 slotu da düzgün taktım denedım bin kere nafile işlemciyi de düzgün taktım düzgün takmasam pc acılmaz acılsada programlarda gözükmez herhalde o işaretine göre taktım o dogru ama anlamadım
  2. A

cok uzak bilgisayarcı böyle kullancaz artık cözüm bulana kadar :(
  3. A

denedım olmadı pili ters taktım düz taktım nafile bios önceki sürüme geçtim win 11 geçtim yine düzelmıyo kaldı boyle islemci yeni 1683733684 hayır yenı ıslemcı pıl duzgun 1683733697 konuyu detaylı okur musun
  4. A

o ne demek anlamadm acarmısın konuyu bakim ona ? 1683405965 Bİ PARÇADAAN BAHSEDİYON SANIRIM anakartımdan öyle bişey sökmedim hiç görmedm de Asus PRIME B450M-K II 4400MHz
  5. A

anakart güncelleştirme

ben kullanıyorum problem yok yap
  6. A

eğer sorun 2 gün içinde çözülmez ise sistemi 5k dan satıcam tilt oldum bende böyle manyagım alan alsın uğraşsın.
  7. A

güncel 1683317722 win 11 geçtim belki mi umut nafile.
  8. A

evet yaptım bütün sıfırlamaları hepsini olmuyor 3 tane yeni pil aldım bios marka olmuyor gitti kafayı yicem
  9. A

baska cözümünü bilen arkadaşlar yokmu.
  10. A

jumper şeyi yok anakartta ayarlardan ve pili cıkartarak sıfırlayabiliyorum ama o da işe yaramadı
  11. A

secure boot kısmına gırdıgımde o ayarı var ama acık kapalı yazmıyor bulamadım fast bootu kapattım tekrar aynı hata aldım ve o ayar kendı kendılıgıne acıldı sıfırlandıgı ıcın pc her elektrik kesiminde launch csm zaten acık ona dokunmadım suan fabrika ayarlarına dönülmüş ayarları fotoğafları...
  12. A

bios pili yeni taktım işte bugün olmadı yine :( 1683222013 ramleride iyice taktım eminim 1683222021 pil yeni 1683222086 format cok ugrastırır ve hiç anlamıyorum hayır zaten temizleme yapmadan bu sorunlar yoktu o 20 sn olayını da denedım :( bios pilde yeni kabloları zaten hiç ellemedim...
  13. A

bios sıfırlanıyor hep her acılısta f1 basıp o şekilde açmamı istiyor 1683221549 bios güncel ramleri başka sistemde denedik sorun cıkmadı bende onları arkadaşa verdim şuan yeni ram aldım 16 gb tek var memtest nedir 1683221572 bozuk ram testi mi onuda denedım sorun cıkmadı anlamadım gitti ben.
  14. A

arkadaşlar sorunu net şekilde anlatıcam allahınızı seviyorsanız biri yardım etsin bu konuyu araştırdım denemediğim yöntem kalmadı bugün pc temizledim islemci söktüm macun sürdüm tekrar geri taktığımda ekran gelmedi tek ram taktım çift var 8+8 sağdaki rami cıkardım ekran geldi meğersem sağ slot...
  15. A

PRIME B450M-K II BIOS 4002 bios güncellemesi yapmalımıyım?

benim sıfırlanıyo :(
  16. A

Yardım Bios'um 3810 Beta Sürümü 4001 Cıkmıs

teşekkurler tam cıkana kadar beklicem
  17. A

Yardım Bios'um 3810 Beta Sürümü 4001 Cıkmıs

beta sürümü çıkmış 4001 yeni gördüm güncelleme yapsam sıkıntı olur mu ? https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k-ii/helpdesk_bios/?model2Name=PRIME-B450M-K-II 1678833907 @emmre
Top Bottom