Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Da v4.5 display port?

hdmi girişi var sanırım sadece mainboard da harici ekran kartı takmıycaksan hdmi bağlamalısın
  2. bqrr0595

Bios pili ömrü ne kadardır

sıkıntı yoksa sıkıntı yok dostum bane niye söylüyorsun bilgisayarı karşına al bi detaylı konuşun onla :)
  3. bqrr0595

her açtıgında bios mu sıfırlanıyor ? tarih felan gidiyor sa ölmüştür at çöpe yeni bir tane takıver
  4. bqrr0595

bios pili sistem açılırken devre dışı kalır sistem açık değilken biostaki verilerin silinmesini önlemek için bulunur pil normalde elektrikle çalışırken kendini şarj eder ama pildir sonuçta eskiyebilir içinde tutacagı enerji miktarı zamanla azalabilir o yüzden biter dediğimiz enerji tutma...
  5. bqrr0595

Anakartta ki ses yükseltme özelliği nedir bilen var mı b460m pro

ses sürücüsü malzemelerinin üst kalite oldugunu anlatmaya calısmıslar güzel madenler kullandık sesi iyi alırsın demek istiyolar her anakartın ardından uydurdugu bi kac teknolojisi var öyle bunlarınki de audio boost çok takılma bence hocam he de geç
  6. bqrr0595

Öneri Beyler Asus Destek bölümünden mi sürücüleri kurayım yoksa kendi sitelerinden mi ?

en güncel olanınını indirmeyi unutmayın keyifli kullanımlar
  7. bqrr0595

Öneri Beyler Asus Destek bölümünden mi sürücüleri kurayım yoksa kendi sitelerinden mi ?

evet herşeyi ayrı ayrı kendi sitelerinden indir
  8. bqrr0595

Anakartın iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?

şaka bir yana birçok anakartta pasif olarak vrm sogutma bloğu var ama onlar neye göre derecelendiriliyor pek bilmiyorum cevap gelince beni de etiketlermisiniz :unsure:
  9. bqrr0595

Anakartın iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?

fiyatından :)
  10. bqrr0595

TUF Anakrtların ses kartları nasıldır?

usb girişli kulaklık kullanıyorsan dert etmemen gereken bi sorun bence bendede aynı kart var usb kulaklığa müdhale edemiyor ayarlardan ses kartı ne dobly sound ne bişey hiç birine izin yok
  11. bqrr0595

800TL bütçenin alabilceği en iyi anakart hangisidir ?

benim kartı geçenlerde 870 e görmüştüm asus tuf b450 pro gaming iyi kart ben sıkıntısını görmedim
  12. bqrr0595

ryzen 7 3700x i desteklermi

sebep mi belirtseniz acaba :) kullanıyorum ben soğutması voltajları güzel bi kart bence
Top Bottom