José Mourinho
80+ Silver
suan 9 9,5 yıllık laptop var elimde ömrü ne kadar kalmıstır pilin ? bu arada konuyu yanlıs yere açmıs olabilirim
Bios pilinin bittiğini görmedim hiç.suan 9 9,5 yıllık laptop var elimde ömrü ne kadar kalmıstır pilin ? bu arada konuyu yanlıs yere açmıs olabilirim
Ne biliyim ben int e bakıyom biterse ne olur buraya geliyim dalga geçiyorsunuz ulan iq seviyem düstüBios pilinin bittiğini görmedim hiç.
Bitebiliyor, geçen sene ben de aynı şeyi yaşamıştım hatta başka bir sistem geçenlerde pil bitik olduğundan zor açılıyordu, pili değiştirince sorun çözüldü.Bios pilinin bittiğini görmedim hiç.
Evet biri bitmiyor biri bitiyor ne lan bu LGS sorusu na döndüBitebiliyor, geçen sene ben de aynı şeyi yaşamıştım hatta geçenlerde pil bitik olduğundan sistemde zor açılıyordu, pili değiştirince sorun çözüldü.
Not: Dediğim anakart 8 ay kullanılmamıştı.
suan 9 9,5 yıllık laptop var elimde ömrü ne kadar kalmıstır pilin ? bu arada konuyu yanlıs yere açmıs olabilirim
bilgisayar pili rahmetli olduğu için 7/24 sarjdabios pili sistem açılırken devre dışı kalır sistem açık değilken biostaki verilerin silinmesini önlemek için bulunur pil normalde elektrikle çalışırken kendini şarj eder ama pildir sonuçta eskiyebilir içinde tutacagı enerji miktarı zamanla azalabilir o yüzden biter dediğimiz enerji tutma kapasitesini yitirmesidir yani saat pili değiştirebilrsin canını sıkıyosa
her açtıgında bios mu sıfırlanıyor ? tarih felan gidiyor sa ölmüştür at çöpe yeni bir tane takıverbilgisayar pili rahmetli olduğu için 7/24 sarjda
1 yılcık daha kullanıyım win 7 den win 10 a çektim masallah dayanıklıher açtıgında bios mu sıfırlanıyor ? tarih felan gidiyor sa ölmüştür at çöpe yeni bir tane takıver
sıkıntı yoksa sıkıntı yok dostum bane niye söylüyorsun bilgisayarı karşına al bi detaylı konuşun onla1 yılcık daha kullanıyım win 7 den win 10 a çektim masallah dayanıklı